Hytte og feriehus i Modum

Når du leier en hytte i Modum kan du glede deg til flott natur og mange varierte ting å fylle ferien med. Nyt hyttelivet med god stemning og mat, før du legger ut i Modums skogsområder, utfor bakken med alpinski på beina eller tar turen ned i gruvene ved Blaafarveværket.

Lei hytte eller feriehus i Modum

Populære feriehus i Modum

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Modum

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Modum

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

I Vikersund ligger en av verdens største skihoppbakker. Hit kan du dra for å få en følelse av hvordan det er å hoppe på ski. I løpet av året arrangeres det flere folkefester i bakken. I sommermånedene bruker mange trappene til trening, og da får du også enkel servering her. På toppen av bakken ligger Vingen, og herfra har du en fantastisk utsikt over Modum og mot Norefjell. 

Prøv fiskelykken i Drammenselva, en av Norges aller beste fiskeelver og elva har et unikt miljø av både ferskvann – og saltvannsfisk. Her kan du få 42 ulike fisketyper på kroken, blant annet abbor, gjedde, ål, torsk, brasme og laks. Er du glad i fiske, kan du også ta turen til skogsområdet Finnemarka. Her finnes det mange fine fiskevann, der du i hovedsak kan få ørret og abbor. Husk å alltid sjekke hvilke regler for fiskekort. Finnemarka er ideell for deg som søker opplevelser i skog og mark. Her finnes det mange fine turmuligheter. På vinteren kan du ta turen til Modum Skisenter, et mindre alpinanlegg i Vikersund.

Attraksjoner og severdigheter

Modum kan skilte med et imponerende antall interessante attraksjoner, som du kan enkelt kan ta deg til fra hytta. Her kan du blant annet besøke helleristningsfeltet ved Geithus, som har rundt 30 gamle figurer, som antas å være rundt 6000 år gamle. Fra Vikersund kan du på sommeren ta Krøderbanen, som er Norges lengste museumsjernbane. Jernbanen var i drift mellom 1872 og 1985, og i dag kjøres damplokomotiv i sommermånedene. 

En ferie i Modum er ikke komplett uten en tur til Blaafarveværket, som ble opprettet i 1773 for å utvinne kobolt fra gruvene. Besøker du Blaafarveværket i dag, kan du oppleve et åtte kilometer langt museum, der du kan se ulike kunstutstillinger, gå ned i gruvene og spise mat på en av tre restauranter. Også rundt Blaafarveværket finnes det flotte turområder, som fører til flotte utsiktspunkter.  

Et stykke fra Blaafarveværket ligger Koboltgruvene, der besøkende fra 10 år og oppover kan bli med på en guidet tur. Her venter mange spennende opplevelser, blant annet glassgulv, hengebru og osteysteri. Her kan du kjøpe med gruvelagret ost hjem.

Hytte og feriehus i Modum

Dersom du søker en god ferieopplevelse på en hytte i Buskerud, kan Modum friste med vakker natur og spennende aktiviteter og severdigheter. Leier du i tillegg en feriebolig gjennom NOVASOL, har du en privat ramme rundt ferien og mulighet til å bo nesten som hjemme. 

NOVASOL formidler hytter i hele Norge, og finner du ikke det du ser etter i Buskerud, finnes det en lang rekke andre reisemål som kan passe deg. Søk enkelt gjennom vårt store utvalg og bestill trygt på nett.