Hytte i Gol

Gol i Hallingdal byr på gode ferieopplevelser året rundt. Gol er et snøparadis om vinteren og et eldorado for turer i fjell og mark på sommeren og høsten. Lær mer om den tradisjonsrike Hallingdals-regionen og besøk minnesmerker i Gol. Når du leier en hytte i Gol gjennom NOVASOL har du et godt utgangspunkt for opplevelser i området. 

Her finner du en rik variasjon av naturomgivelser, noe som gir gode muligheter for en aktiv ferie. Fra Gol kan du dessuten ta turen til Hemsedal og Valdres. Legg ferien til Gol for opplevelser i vill og urørt natur!

Ferieopplevelser venter med en hytte i Gol

Populære feriehus i Gol

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Gol

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Gol

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Gol og Hallingdal er et ekte vinterparadis! Spesielt for skientusiasten – her befinner du i en av landets aller beste områder for langrenn. Her ligger alt til rette for hyggelige dager med ski på beina med fantastiske skiløyper, rasteplasser og serveringshytter som bidrar til gode opplevelser. Terrenget er variert, og byr på alt fra tette skogsområder til åpne vidder og høye fjell. 

Trives du bedre i full fart nedover alpinbakkene, er det også gode muligheter for det på Gol. Det finnes flere alpinanlegg i området; Golsfjellet Alpinsenter, Skagahøgdi Skisenter og Storefjell skiarena. På vinteren kan du også prøve andre aktiviteter som hundekjøring og snøkiting.

Om sommeren er Gol en fantastisk destinasjon for deg som liker å vandre i skog og fjell. Knyt på deg turskoene og legg ut på tur i et spennende terreng. Det finnes mange tilrettelagte ruter i nærområdet, eller hva med en topptur? Uansett om du reiser med venner eller familien, vil du finne turstier som passer. Ta en pust i bakken på en av rasteplassene, og ikke glem fiskestang og badetøy. Det finnes flere innsjøer som egner seg til en fiske – eller badepause underveis. 

På en ferie i Gol kan du benytte muligheten til å prøve fiskelykken, enten i fjellvann på Golsfjellet eller i Hallingdalselva. Får du fisk kan du tilberede den når du kommer hjem til hytta, og nyte et bedre måltid sammen med ditt reisefølge. Du kan også utforske området fra hesteryggen eller sykkelsetet. Det finnes et bredt nettverk av fjellveier på Golsfjellet, som passer den som vil få opp pulsen på sykkelen.

Attraksjoner og severdigheter

Når du leier en hytte i Gol bør du også ta turen innom familieparken Gordarike, som tar for seg vikingtiden og middelalderen. Her kan du blant annet se kopien av Gol stavkirke, i tillegg til andre rekonstruksjoner som kong Haddings gravhaug og tårnet Yggdrasil. 

Gol Bygdemuseum på Skaga gir et innblikk i ulike bygningstyper fra 1800-tallet, og på sommeren er det mulig å ta en titt inne i husene. Bjørneparken i nabokommunen Flå er virkelig en flott opplevelse for hele familien! Her kan du hilse på bjørner, elg, gaupe og flere spennende norske og eksotiske dyrearter. I tillegg til dyremøter kan du prøve aktiviteter som hinderløype og zipline. På sommeren kan barn over fem år lære mer om dyrehold og stell i parkens Dyrepasserskole – garantert en hit for barna!

Hytte i Gol med NOVASOL

En hytte i Gol danner utgangspunktet for gode ferieopplevelser! Her kan du trekke deg tilbake i private omgivelser etter en dag fylt med morsomme aktiviteter. Vi har et stort utvalg av hytter i Gol i forskjellige prisklasser og størrelser, så du kan være sikker på å finne noe som passer for deg enten dere reiser som en liten vennegjeng eller hele storfamilien. Mange av våre hytter i Gol er også utstyrt med peis, sauna og andre fasiliteter som løfter komfortnivået på ferien. Skulle du ønske å ha med det firbente familiemedlemmet, er det også mulig i mange av hyttene som er husdyrvennlige. 

Om du ikke finner drømmehytten blant vårt utvalgt i Gol, kan du ta en titt på våre andre hytter i Buskerud og i resten av Norge. Husk at vi også er den største formidler av feriehus i Europa.

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss. 

Når du har bestemt deg for å leie en hytte i Gol, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Gol og NOVASOL.