Sommerferie i Kroatia

Er du klar for å la deg fortrylle av krystallklart vann, kulinariske opplevelser og middelalderske småbyer? Alt dette, og mer til, venter på en sommerferie i Kroatia.

Urlaub in Kroatien

Hit bør du dra hvis du skal reise til Kroatia i sommer

Har du bestemt deg for å reise til Kroatia i sommerferien, men er usikker på hvilken del av landet du bør besøke? Her er våre beste tips:

Sommerferie ved Kroatias riviera

Drømmer du om en skikkelig badeferie når du reiser til Kroatia i sommer, så bør du se nærmere på Kroatias riviera. Makarska-rivieraen er kyststripen mellom byene Split og Dubrovnik. Her ligger badebyene på rekke og rad, og området kan blant annet friste med nydelige strender, førsteklasses sjømat og bra shopping.

Herfra kan du komme deg ut til øyene Hvar og Brač, eller tilbringe dagene under pinjetrærne ved det krystallklare havet. For en aktiv sommerferie i Kroatia kan du ta beina fatt i fjellkjeden Biokovo. Den største byen ved kysten er Makarska, som også er en av de mest populære feriedestinasjonene.

Sommerferie på Istria

Istria er den største halvøya i Kroatia. Tar du turen til Istria på din reise til Kroatia i sommerferien, venter romantiske landsbyer oppe i høyden, vingårder, historiske severdigheter, nydelige matopplevelser og mye mer. 

Det finnes mange spennende steder å besøke på sommerferie på Istria. Halvøyas største by, Pula, er et populært besøksmål og er verdt å få med seg under oppholdet. Interesserer du deg for unik natur kan vi tipse om nasjonalparken Brijuniøyene. Vil du heller tilbringe dagen på stranden, kan Porec stedet for deg på din reise til Kroatia i sommer.

Øyferie i Kroatia

Tilbringer du sommerferien i Kroatia, kan du oppleve et sant øyrike. De mange øyene ligger langs kysten fra Kvarnerbukten til Sør-Dalmatia, og teller over 1000 stykker. Vil du bruke feriedagene i Adriaterhavets bølger, så er Brač et godt valg. Øya har fantastiske strender og utallige vannsportaktiviteter. 

Feriefavoritten Hvar anbefales for deg som ønsker litt mer fart på ferien. Her får du en kombinasjon av idyllisk strandliv og sjarmerende middelalderbyer. Vi kan også tipse om øyene Pag, Rab, Lastovo og Losinj.

Sommerferie i Dubrovnik

Drømmer du om en kombinasjon mellom byliv og badeferie på sommerferien i Kroatia, er Dubrovnik stedet for deg. Den historiske byen er et yndet reisemål, spesielt på sommeren, og det er lett å se hvorfor. 

Her kan du gå på oppdagelse i den vakre byens historie og kultur. Langs Dubrovnik-kysten ligger feriestedene som perler på en snor, og lokker med nydelige strender og herlige temperaturer. Leier du et feriehus her til sommerferien i Kroatia, får du både i pose og sekk.

Budsjettvennlig sommerferie i Kroatia

FeriehusID: CKC087. Se nærmere på denne perlen og mange flere av husene våre i Kroatia

Når du reiser til Kroatia i sommerferien, kan du både glede deg over et herlig klima, spennende byer og lommebok-vennlige priser. Kroatia er nemlig et budsjettvennlig valg hvis du skal på sommerferie i utlandet. 

Det betyr at du kan få mye ut av pengene dine på sommerferien, og – ikke minst – at du ikke trenger gå ned på standarden!

Noen av våre flotteste feriehus finner du nemlig i Kroatia. Uansett om du vil bo i en av våre Luxury Collection villaer i Kroatia, et moderne feriehus med stort svømmebasseng eller en vakkert innredet ferieleilighet ved stranden, finner du det i det i utvalget vårt. Utforsk alle våre feriehus og leiligheter i Kroatia, og planlegg din sommerferie i Kroatia.