Feriehus i Kroatia med basseng 

NOVASOL har et stort utvalg av ferieboliger i Kroatia, og mange av disse har eget svømmebasseng. Drømmer du om stille morgentimer ved vannkanten, avkjølende bad og glade barneskrik – da er våre feriehus med basseng i Kroatia for deg.

Alle våre ferieboliger i Kroatia er dessuten all inclusive, noe som betyr at du ikke betaler for blant annet strøm- og vannforbruk. La deg friste til fantastiske ferieopplevelser og bestill feriehus med basseng i Kroatia i dag!

Oppfyll feriedrømmen i Kroatia med NOVASOL! Tilbring ferien i vakre Kroatia og fyll dagene med sol, bad, historie og kultur. La ferieboligen være din private ferieoase, som du kan trekke deg tilbake ti letter dager fylt med utflukter og opplevelser. Velger du et feriehus eller leilighet med basseng, kan du starte dagen med et deilig morgenbad og ta et avkjølende kveldsbad før solen går ned.

Feriehus i Kroatia med basseng

Feriehus i Kroatia med basseng

Loading...

Feriehus med basseng i Kroatia

Et feriehus i Kroatia med basseng gir et godt utgangspunkt for en vellykket ferie. Det er deilig å kunne tilbringe dagene ved det avkjølende vannet når den kroatiske solen varmer som mest. Ved kanten av svømmebassenget kan du nyte klimaet Kroatia er kjent for. NOVASOLs feriehus med basseng legger den perfekte rammen rundt ditt opphold i Kroatia.

Feriehus med basseng Dalmatia

Under kan du klikke deg videre til våre feriehus i Kroatia med basseng:

Feriehus med basseng i Dalmatia

Feriehus med basseng på Istria

Feriehus med basseng i Kvarnerbukten

Feriehus med basseng Istria

Feriehus til alle anledninger

Én av fordelene ved vårt store utvalg av feriehus i Kroatia er at du alltid finner noe som passer dine ønsker og behov. Hvor nær havet vil du bo? Vil du ha utendørs boblebad? Skal bassenget være stort eller lite? Valget er ditt!

Mange velger å reise på ferie til Kroatia som en større gruppe. Kanskje skal du på ferie med en annen familie eller vennegjengen, og da ønsker du sikkert litt ekstra tumleplass. NOVASOL har mange store ferieboliger i Kroatia med basseng, som alle kan samles rundt på dagtid. Disse store ferieboligene har ofte store ute- og verandaområder, der du kan samle gjengen til lek og middag. 

Vil du heller bo i en ferieleilighet? En del av våre ferieleiligheter i Kroatia har eget basseng, mens noen deler basseng med andre leiligheter. Reiser du med barn kan et felles svømmebasseng være en stor lekeplass, der barna får nye lekekamerater i løpet av oppholdet.

Feriehus med basseng Kvarnerbukten

Under kan du klikke deg videre til våre ferieleiligheter i Kroatia med basseng:

Ferieleilighet i Dalmatia

Ferieleilighet på Istria

Ferieleilighet i Kvarnerbukten

Ferieleilighet med basseng i Dalmatia

Strand eller basseng.. Eller begge deler?

Bestiller du et feriehus i Kroatia med svømmebasseng, kan du enkelt kombinere bassengtid med dager på stranden. Kroatia har en fantastisk kystlinje og krystallklart hav som det helt klart er verdt å oppleve. Reiser du med barn vil du kanskje variere mellom dager ved stranden og dager ved svømmebassenget? De aller fleste av våre ferieboliger med svømmebasseng har solsenger, så du kan følge med på barna som plasker rundt i vannet.

Ferieleilighet med basseng Istria

Hvor i Kroatia kan jeg leie feriehus med basseng?

NOVASOL formidler feriehus med basseng over hele Kroatia. Spesielt langs kysten og på de mange øyene finner du mange ferieboliger med svømmebasseng, både privat og felles. Mange av våre ferieboliger ligger i regionen Istria, der populære byer som Pula og Medulin ligger. Andre populære feriedestinasjoner er Dalmatia og Kvarnerbukten. Du kan også leie feriehus med basseng på én av de vakre øyene i Adriaterhavet, som Brac, Hvar, Krk, Pag og Rab.

ferieleilighet med basseng i Kvarnerbukten
Feriehus med basseng i Kroatia