NOVASOL Luxury Collection i Kroatia

Det finnes ikke mange feriedestinasjoner som Kroatia. Med et karakteristisk asurblått hav som omfavner perlemorsfargede strender, frodige øyer, og byer rike på kulturarv, er Kroatia utvilsomt en drømmedestinasjon.

Og nettopp derfor er vi utrolig glade for å kunne ønske deg velkommen til vår nye NOVASOL Luxury Collection i Kroatia.

Verken de weelderige natuur in Trakošćan, Kroatië vanuit deze unieke luxe villa met NOVASOL

NOVASOL Luxury Collection i Kroatia - Feriehus som gir hakeslipp

Denne håndplukkede samlingen av 4- og 5-stjerners feriehus skiller seg virkelig ut fra mengden. Hvert eneste hus tilhørende i denne kolleksjonen har enten en ekstraordinær beliggenhet, et smakfult og stilrent interiør, eller luksuriøse fasiliteter utenom det vanlige.

Vi bestreber oss på å oppfylle alle feriedrømmer du har, enten det inkluderer en stille og rolig getaway på en avsideliggende lokasjon, en familieferie med kort avstand til strand, eller et stort hus med basseng hvor det er plass til hele storfamilien eller vennegjengen.

Kort fortalt; Har du feriedrømmen, har vi feriehuset!

Finn ditt perfekte feriehus

Når du velger NOVASOL Luxury Collection får du tilgang til et stort utvalg av ferieboliger som oppfyller ett eller flere av følgende kriterier:

  • Stilig interiør med øye for detaljer

  • Romslighet og høy komfort

  • Luksuriøse fasiliteter som basseng og panoramautsikt

Opplev det beste av Kroatia

Kroatia er hjemsted for friske råvarer og en sterk kulinarisk kultur, som danner fundamentet for et rikt å smakfullt kjøkken. Utover dette byr Kroatia på flotte og historierike byer som kan dateres helt tilbake til Romerriket. Når du legger til den ville og frodige naturen som du kan utforske her, er det ikke tvil om at en ferie i Kroatia byr på mange gode opplevelser. Og hvis du vil høyne ferien enda mer, anbefaler vi deg å bestille et av våre luksusferiehus i Kroatia.

Lukusferie i Kroatia

Med en kystlinje ut til Adriaterhavet er Kroatia den perfekte destinasjonen for deg som lengter etter et luksuriøst opphold i solen og tett på havets svalende bris.

Når dere er ferdige med å bade og slikke sol for dagen, finnes det mengder av historiske og spennnede kulturelle steder å besøke. Mange av disse er faktisk flittig brukt som lokasjoner for innspilling av både filmer og tv-serier. Ta bare Dubrovnik i Game of Thrones. Disse historiske og kulturrike stedene er med på å gi ferien deres et lag av ekstra flotte opplevelser.

Derutover er dette øst-europeiske landet ideelt til øyhopping, da landets utallige flotte øyer ligger som perler på en snor ute i den kroatiske skjærgården. Hver av øyene har sin unike sjarm, men de alle tilbyr en eksotisk getaway.

Høres det fristende ut? Så gå på oppdagelse i vår nye kolleksjon og finn den perfekte luksusboligen for deg i NOVASOL Luxury Collection i Kroatia.