Feriehus og hytte i Småland

Småland - Sverige i miniatyr, et område som har formet det moderne Sverige fra fortiden til i dag. Et Sverige i miniatyr? Jo da – røde hytter i skogkanten, grønne skoger, glitrende sjøer og hav med fine badeplasser og blå himmel som forhøyer den smålandske idyllen.

Småbyer som den fargerike trebyen Eksjö – men ”søte” ”Gränna”, med sine brosteinsbelagte gater og polkagriser ønsker besøkende velkommen. Monument som det statlige Kalmar slott og ruinene på Visingsö vitner om den historiske arven som Småland tilbyr sine besøkende. Ta ferga til Visingsö, opplev den særegne naturen og de pittoreske småstedene. Med en hytte fra NOVASOL har du utallige opplevelser i vente, like utenfor døren. 

Feriehus i Småland

Populære feriehus i Småland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Småland

Loading...

Feriehus med basseng i Småland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Småland

Loading...

Astrid Lindgrens verden

Småland er Astrid Lindgren og Astrid Lindgren er Småland. En rask kikk i bøkene og man kjenner igjen Katthult og Bullerbyen bak hver sving. Hvorfor ikke dra Vimmerby og Astrid Lindgrens verden, der store som små kan oppleve alle de morsomme historiene på nytt.

Under en feriedag på Westernparken, High Chaparall, har man mange muligheter til å finne på skøyerstreker i beste Emil-stil.

Var Emil glad i ski? Hvem vet – i alle fall liker mange andre det. For hvert år drar flere og flere på en tur til Isaberg og de andre smålandske skistedene.

Glassriket

Småland er glass – glasskunst i alle varianter. Glassriket i hjertet av landskapet, lokker besøkende fra alle verdenshjørner, til de kjente glassbrukene i Emmaboda, Kosta, Orrefors. Dra dit, handle glass og smak på ”hyttsillen”, en av de gastronomiske høydepunktene i regionen.

Reisen gjennom Småland slutter ved Østersjøen, der landet spre seg ut i tusentalls øyer og holmer. Opplev genuine Västervik, Spaser gjennom historiske Kalmar eller dra lengst ut til Nasjonalparken ”Blå Jungfrun”. Leier du et NOVASOL feriehus i Sverige er du garantert det perfekte utgangspunkt for de beste ferieopplevelsene!