Feriehus i Lagan

Dra på hyttetur og ta en pause fra hverdagen midt i naturen ved elven Lagan i Sverige. NOVASOL tilbyr billig leie av feriehus i det flotte området omkring Lagan.

Hytteutleie vid Lagan byr på et stort utvalg av flotte hytter. Du kan velge mellom mange forskjellige typer feriehus f.eks. hus med fantastisk utsikt, innendørs svømmebasseng eller fast inventar til mange aktiviteter.

Elven Lagan er en av de store elvene som renner gjennom Halland i den sørlige delen av landet. Dette området er det perfekte feriesstedet for dere, dersom ønsket er en sommerferie i pakt med naturen.

NOVASOL tilbyr leie av feriehus i Småland til overkommelige priser. Vi har mange forskjellige og attraktive hytter, og garanterer at vi har en som passer perfekt til dere og deres ferie i Sverige.

Lagan starter i den nordligste delen av Småland ved Jønkøping og løper ut i Kattegat ved Laholm. Elven er full av fisk og er derfor et populært sted blandt hobbyfiskere som kommer til området for å fiske gjedde, abbor og regnbueørret. Kanopadling er også en populær aktivitet.

Underveis finnes det mange grillplasser, som står til deres disposisjon.

Dere kan også dra på elgsafari i områdets dype skoger og nyte den enestående naturen ved å f.eks. ta en avkjølende dukkert på en av de mange flotte badeplassene. Området kan også brukes som utgangspunkt for dagsturer rundt i resten av Småland. Her finner dere attraksjoner som fornøyelsesparken Astrid Lindgrens Verden, Glassriket og westernparken High Chapparel.

Holiday homes in Lagan - Småland - self-catering accommodation in Sweden

Populære feriehus i Lagan

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lagan

Loading...