Feriehus og hytter i Gävleborg

Dype skoger og speilblanke innsjøer, spennende dyr og fengslende museer - ved å leie hytte i Gävleborg får du alle ingrediensene for en herlig ferie. Vakre Gävleborg ligger i nordlige Sverige. Området består av en del av Gästrikland, en del av Hälsingland og en mindre del av Dalarna. Kunne du tenke deg å leie hytte i Gävleborg, så kan vi blant annet anbefale flotte hytter rundt Bollnäs, Gävle og Hudiksvall. Gävleborg er berømt for sin vakre natur med dype skoger, klare innsjøer og koselige skjærgårder utenfor Gävle.

Velg og vrak blant NOVASOLs utvalg av hytter i Gävleborg!

Lei hytte i Gävleborg

Populære feriehus i Gävleborg

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Gävleborg

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Gävleborg

Loading...

En ferie nær naturen i Gävleborg

Tenk deg å våkne opp i en av de vakre hyttene i Gävleborg , spise frokost i hagen og bare nyte roen. I behagelige omgivelser kan du lene deg tilbake å lese en god bok i skyggen, eller ta med barna på skogstur for å plukke markjordbær, blåbær, bringebær eller sopp. Å leie en hytte i Gävleborg åpner også opp for muligheten til å ta del iaktiviteter som fotturer, sykling, fiske, kanopadling, bading eller golf.

I Gävleborg er det noe for alle. Ved leie av hytte i Gävleborg kan du og din familie oppleve både natur og byliv. Ta for eksempel en tur til Gävle der dere kan vandre rundt i gamlebyen, shoppe, gå på kafé og besøke spennende museer som Fengselsmuseet eller Sveriges Jernbanemuseum. Benytt også anledningen til en båttur i Gävles skjærgård for å besøke den idylliske sommerøya Limön med sine fine badeplasser.

Selv barna har en morsom ferie i Gävleborg. I Gävle kan store og små blant annet oppleve Furuviksparken med dyr, karuseller og konserter. Området byr også på flere elgparker der hele familien kan bli nærmere kjent med skogens konge.

Her booker du enkelt hytte i Gävleborg

NOVASOL har formidlet privateide hytter til feriegjester helt siden 1968, og tilbyr et unikt utvalg av ferieboliger i Nord-Sverige. For å møte gjestenes behov og ønsker, tilbyr vi et variert utvalg av hytter i Sverige med alt fra enkle røde hytter i skogen til eksklusive feriehus beliggende rett ved vannkanten.

Her på vår nettside kan du enkelt leie hytta som oppfyller dine ønsker for ferien. Velkommen til Gävleborg på din neste ferie i Sverige!