Stugor og Feriehus i Halland

Sol, sandstrender, skoger, sjøer og elver – alt finnes i Halland. Det sies at Hallandskysten er en eneste herlig sandstrand, som bare avløses av sjarmerende byer. Hvem har ikke hørt om Skummeslövstrand, Mellbystrand, Tylösand eller Skrea Strand?

Feriehus i Halland

Populære feriehus i Halland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Halland

Loading...

Feriehus med basseng i Halland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Halland

Loading...

Ferieopplevelser for hele familien

Her er det bare å boltre seg på de milelange, langgrunne strendene – et sant badeparadis for hele familien.

Halland er dog mye mer enn strender. Innlandet er en mosaikk av sjøer, skoger og elver. Her finnes de fire elvene – Lagan, Nissan, Ätran og Viskan. Området er skapt for oppdagelsesferder, sykling, turer til fots, kanoturer og mye mer. Og det viktigste av alt for mange – fiske. For sportsfiskeren er laksefisket i elvene spennende og fylt med fantastiske opplevelser. Abbor og gjedde finns i de vakre innsjøene. Så sjansene er store for å få med seg fisk hjem til middag i hytta.

Halland kan til og med gi golfspilleren en bra ferie, med de mange banene i området. Et av de besta surfestedene du kan oppleve når du leier feriehus i Sverige, finnes i Apelviken ved Varberg.

Når man er i Halland, kan man ikke gå glipp av en tur til det velkjente lavprisvarehuset i Ullared. Her kan man virkelig gjøre bra funn. Dra gjerne en ekstra tur rundt i området, som også kan tilby vakre naturopplevelser. Eller ta med familien på utflukt til Göteborg med shopping og all dens severdigheter. Med en feriebolig fra NOVASOL får du et perfekt utgangspunkt til de beste opplevelsene på ferie i Europa!