Feriehus i Stockholm

Stockholm er bygd på 14 øyer og bykjernen er omgitt av vann og grønnarealer. Vannet er rent og man kan til og med fiske midt i byen – fisket er fritt i ”Stockholms Ström” siden 1436! De er en herlig og noe annerledes storbyopplevelse å slå seg ned langs kaia å vente på storfangsten en tidig morgen, før byen våkner til. I sjøen Mälaren og i Stockholms skjærgård, fisker man fritt med håndredskap, men i de fleste innsjøene kreves det fiskekort.

Legg ferien til vakre Stockholm

Populære feriehus i Stockholm

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Stockholm

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Stockholm

Loading...

Hva kan man oppleve i Stockholm?

Besøk den velbevarte ”Gamla Stan”, som er Stockholms eldste del. I de gamle husene og kjellerne føles middelalderen nær. I ”Gamla Stan” ligger også Stockholms slott, med Skattekammeret. Kun en smal stripe vann skiller ”Gamla Stan” fra det betydelig større Södermalm med sine velkjente høyder og gamle trehus. Hvorfor ikke ta en gallerirunde å se på hva Stockholms mange gallerier har å tilby? De fleste ligger på Södermalm, Östermalm og i ”Gamla Stan”.

Tivoli ”Gröna Lund”, dyre- og kulturparken Skansen og flere museer, ligger på Djurgården. Dit kan man også dra med ferge. En kort fergetur tar dere fra Slussen eller Nybroplan til Djurgården. Ellers kan man ta bussen, trikken eller gå – Djurgården ligger sentralt i Stockholm. Blant de mer kjente museene kan Vasamuseet, Liljevalchs konsthall, Thielska galleriet og Prins Eugens Valdemarsudde nevnes.

Stockholm har mange parker. Besøk for eksempel Bergianska botaniske hage, Rosendals hage eller Vintervikens hage. Skogskirkegården, der bl a Greta Garbo er begravd, er tatt inn på UNESCOs verdensarvliste.

Besøker du den svenske  hovedstaden når du leier en feriebolig ligger mulighetene for dine føtter. Shopping er populært i Stockholm, og i ”Gamla Stan” finnes små butikker med, i hovedsak, svensk håndverk og suvenirer. Søker man noe mer trendy, anbefales Södermalm, mens Östermalm, spesielt Biblioteksgaten, har det mest eksklusive. Flere store kjøpesenter og gallerier finnes nært Sergels Torg. For å nevne noen; PUB, NK, Åhléns og Gallerian.

Stockholms restaurant- og førnøyelsesliv er pulserende og tilbyr noe for enhver smak. Restauranttilbudet omfatter alt fra kjente restauranter som ”Den Gyldene Freden”, ”Franska Matsalen” på Grand Hotell og Operakjelleren til koselige kvarterskroker over hele byen. For nattlivet er området rundt Stureplan et naturlig utgangspunkt.

Feriehus i Stockholm

Lei et feriehus eller hytte i Sverige og se frem til en opplevelsesrik ferie! Vi har et utvalg av feriehus og ferieleiligheter i og utenfor Stockholm, og her finnes det noe for alle. Du kan selv velge om du vil bo i byen, med det pulserende bylivet rett utenfor døren eller i roligere omgivelser utenfor bykjernen. Opplev den friheten en feriebolig gir. Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Stockholm!