Feriehus i Skåne

Selv om Skåne er relativt lite, er det fylt av store opplevelser. Man må bare ta valget –vil man delta i det kontinentale eller det tradisjonelt svenske? Kom og opplev solrike strender, gule rapsfelt, grønne skoger eller kanskje storbypulsen i Malmö.

Her finns også spennende steder for padling og noen av Sveriges beste fiskevann. Kysten langs Skåne er 400 kilometer lang, og består for det meste av kritthvite sandstrender

For mange er Skåne kulturens og kunstens favorittområde. Her finnes billedkunstnere, skulptører og kunsthåndverkere, flere av dem verdensberømte, men også dyktige amatører. Hver påske er det en stor kunstfestival på Österlen. Her finner man også interessante utfluktsmål og severdigheter som Ale stenar, Glimmingehus, nasjonalparken Stenshuvud, Brösarps backar. Kivik, med sitt spesielle marked. Ser du etter en idyllisk destinasjon for ferien i Sverige, bør du lese videre.

Lei feriehus eller hytte i vakre Skåne

Populære feriehus i Skåne

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Skåne

Loading...

Feriehus med basseng i Skåne

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Skåne

Loading...

Attraksjoner og opplevelser

Overalt finnes museer, gamle, velbevarte slott og herregårder og mange av dem er åpne for visning. Sveriges keramikkbygd ligger nordvest i Skåne, med Høganes Keramikk som det mest kjente.

Barna skal jo også ha sitt – en tur til Skånes dyrepark i Höör blir sikkert populært. Ta gjerne en båttur til den vakre øya Ven og besøk Tycho Brahes Museum. Sofiero slott, Helsingborg ”Sundets Perle” og tennismetropolen Båstad er også plasser som man absolutt bør vie et besøk. Og glem ikke golfbagen – i Skåne er det aldri langt til neste golfbane. Se vårt store utvalg av ferieboliger hvor du finner en rekke hytter som danner det perfekte utgangspunktet for en ferie i Skåne.