Feriehus i Ystad

Hos NOVASOL kan du enkelt leie feriehus i Ystad til din neste ferie. Den hyggelige byen har en sentrumskjerne fra middelalderen, over 40 kilometer med sandstrender og spennende severdigheter. Se NOVASOLs store utvalg i Ystad, neste gang du skal leie feriehus i Sverige. 

Du forbinder kanskje Ystad først og fremst med den litterære karakteren Kurt Wallander. Den svenske politietterforskeren har dukket opp både i TV-serier og film, og handlingen foregår i Ystad. På ferie i Ystad kan du bli med på guidede Wallander-turer, som er en fin måte å utforske byen og dens severdigheter. I byen ligger også et av Skandinavias største filmstudioer, Ystad Film.

Aktiviteter og severdigheter i Ystad by

Populære feriehus i Ystad

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Ystad

Loading...

Feriehus med basseng i Ystad

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Ystad

Loading...

Aktiviteter og severdigheter

Når du leier et feriehus i Ystad, kan du krydre oppholdet med en rekke aktiviteter. Utforsk Ystads rike kulturscene, for eksempel ved å besøke Ystad Jazzfestival, eller ta en tur på teateret. 

Besøk Maria-kirken, der byens berømte tårnvokter blåser i hornet sitt hver time. Denne tradisjonen går helt tilbake til 1700-tallet, da lyden av hornet betød at alt var i den skjønneste orden og at byens innbyggere kunne sove trygt. Kirken er byens eldste bygning, og en severdighet i seg selv. Videre er også kirkene St. Petri og St. Nicolai verdt et besøk.

På Kåsehovud kan du se Sveriges største skipssetning, Ales Stenar, som er et skipformede gravanlegg fra jernalderen. Ales Stenar er 67 meter lang, 19 meter bred og består av 59 steinblokker. Ute i Köpingsberg ligger én av Europas nordligste vingårder, der du blant annet kan drikke lokalprodusert musserende vin. Utfluktsmulighetene i området er mange og varierte. Du kan for eksempel besøke de ulike borgene i området, Kiviks marked, Ystad Dyrepark og mye mer. 

Skåne omtales ofte som «Sveriges Provence», på grunn av sitt bølgende landskap, vingårder og utallige slott. I Ystad kan du se både slott og herregårder fra 1800-tallets glansdager. Vi kan anbefale en tur til slottene Bjersjöholm og Marsvinholm.

Den badeglade kan ikke gå glipp av en dag eller to på stranden som flere ganger har blitt kåret til Sveriges beste. Sandhammaren er en drømmestrand av de sjeldne, med den fineste sand og et bakteppe av skog. Her er det viktig å være oppmerksom på at havstrømmene er sterke. I havet utenfor ligger tusenvis av skipsvrak, og området antas å være Sveriges største skipskirkegård. Når du tilbringer dagen på Sandhammaren, kan du rusle ut til fyret, som har stått der ute siden 1862.

Feriehus i Ystad

NOVASOLs hytteutleie i Skåne er variert, og i vårt utvalg finnes det noe for alle typer ferie. Alle våre feriehus i Ystad og Skåne generelt er privateide, noe som bidrar til variasjon i utvalget. Våre medarbeidere besøker alle våre ferieboliger før de tas inn i sortimentet.

Lokal tilstedeværelse

NOVASOL har eget lokalkontor i Ystad, der du blant annet kan hente nøkkelen til flere av våre ferieboliger i området, eller få hjelp med dine spørsmål. Du er alltid velkommen til vårt lokalkontor når du leier feriehus i Ystad!