Hytter og overnatting Båstad og Bjärehalvøya

I Båstad, nordvest i Skåne, kan du erfare fantastiske naturopplevelser og delta i forskjellige aktiviteter. Her finner du mulighet til å teste tennisferdighetene dine, eller hva med et slag golf? Bjärehalvøyen tilbyr flott natur og en dramatisk kystlinje, her kan du oppleve landskapet både til fots, på sykkel eller til havs. Eller bare slapp av i hytta og nyt halvøyens behagelige ro. En overnatting i Båstad kan også by på kunstutstillinger og kulturopplevelser. Gater og torv ligger klar til å bli oppdaget og du finner en rekke smaksopplevelser i kafeene og restaurantene. Velg og vrak i attraksjoner og aktiviteter i Skåne og planlegg din drømmeferie! 

children swimming in rented house

Populære feriehus i Båstad

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Båstad

Loading...

Feriehus med basseng i Båstad

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Båstad

Loading...

Lei hytte i Båstad eller Bjärehalvøya

Lei en hytte i Båstad eller på Bjärehalvøya i Sverige og opplev hyttestemningen der. Her ligger det mange feriehus og hytter som skaper et jordnært og engasjert miljø. Her arrangeres det både tennisturneringer, bading, seilas og festivaler. Leier du ditt eget feriehus kan du nyte godt av roen og fleksibiliteten. Slapp av i din egen hage, smak på lokale råvarer når du lager din egen middag i hytta, og planlegg dagene selv, slik det passer deg. Har du lyst til å dra på ferie til Sverige? Sjekk ut hva som er verdt å vite før ferien i Sverige.

Inspirerende ferie og utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror på at en trygg og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med dere på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. I de lokale servicekontorene står vi alltid klare med en hjelpende hånd, enten du ønsker lokale ferietips. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der har vi samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.