Feriehus på Öland

Lei feriehus eller hytte på Öland

Feriehus på Öland

Öland – denne avlange skjønnheten i Østersjøen står i sterk kontrast til stedene på fastlandet. Nesten uten trær, har ”Stora Alvaret” utviklet en særegen natur, med en flora som normalt hører hjemme i Sibir i nord og Middelhavet i sør. Gjennom fargene minner Alvaret, som nå inngår i Unescos verdensarvliste, om de tørre platåene i Provence.

Milevis med sandstrender, badeplasser og mange soltimer gjør Öland til et ferieparadis, spesielt for barna. På borgen i Eketorp drar man tilbake i tiden, leker ridder for en dag og opplever hvor spennende livet var før.

Populære feriehus i Öland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Öland

Loading...

Feriehus med basseng i Öland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Öland

Loading...

Opplevelser og aktiviteter

Foreldrene derimot, kan oppleve konserter i fantastiske omgivelser på Borgholms slottsruin, føle litt kongelig glans med et besøk på kongefamiliens sommersted, Solliden,

Ölands farger har i mange generasjoner inspirert kunstnere. Mange verker finns bl. a på Ölands Museum Himmelsberga. Koble av, ta en runde på en av de mange golfbanene, eller seil på havet. Glem ikke å smake på havets delikatesser på din ferie i Sverige

Öland har et betydelig jordbruk. Godset Ottenby kongsgård er fra kong Gustav Vasa tid. Hensikten var dels å forsørge kongefamilien under deres opphold på øya, men også å vise et perfekt jordbruk. I dag kan man se på det tilhørende kunst- og kultursentret.

Akkurat som menneskene, har også trekkfuglene oppdaget Öland som rekreasjonsområde. Besøk Ottenby naturom, som informerer om Ölands naturhistorie og gå ikke glipp av å se Öland fra fuglenes perspektiv, fra toppen av fyret ”Långe Jan”. 

Bestill en hytte til ferien hos NOVASOL i dag - hele utvalget med flotte feriehus til fornuftige priser finner du på våre nettsider.