Feriehus og hytter i Örebro

Det blir ofte sagt at Örebro fylke ligger midt i Sverige. Det er faktisk sant, kanskje ikke geografisk, men i forhold til befolkningen. Hvis du vurderer å leie hytte i Örebro, vet du at det er i nærheten av alt. Her finnes det flyplass, og gode buss- og togforbindelser til resten av Sverige. Örebro byr på et bredt spekter av kultur, sport- og fritidsaktiviteter for hele familien.

Her ligger alt til rette for en aktiv ferie! Like utenfor Örebro er det cirka 40 naturreservater, som alle er verdt et besøk, og litt over to mil unna ligger byen Kilsbergen med sin storslåtte natur. Vil du heller leie en hytte i Örebro i vinter? I Kilsbergen finner du skiheiser og en rekke preparerte langrennsløyper.

Lei feriehus eller hytte i Örebro

Populære feriehus i Örebro

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Örebro

Loading...

Feriehus med basseng i Örebro

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Örebro

Loading...

Steder å besøke

Örebro fylke ligger sør i Svealand og har Örebro som hovedby. Andre tettsteder i fylket er for eksempel Karlskoga, Kumla og Lindesberg, men det er ikke bare de større tettstedene som er verdt et besøk hvis du velger å leie feriehus her.

I Örebro fylke finner du for eksempel hyggelige Grythyttan, som ligger vakkert til mellom sjøene. Grythyttan er blant annet kjent for ‘Måltidens hus’ som på mange måter satte stedet på verdenskartet etter verdensutstillingen i Sevilla. Grythyttan er det nest største tettstedet i Hällefors kommune, og en utmerket destinasjon dersom du ønsker å fiske i ferien. I området finnes det nærmere 350 sjøer og mindre vann.

Deler av Örebro fylke tilhører destinasjonen Bergslagen. Her er det mange som liker å tilbringe ferien, for eksempel med et feriehus som base. Her finner du trebyen Nora som har en spesiell følelse og atmosfære over seg. Besøk Noras kreative område, Bryggeriet, eller utforsk den Göthlinska Gården.

Like utenfor Örebro ligger Kilsbergen med milevis av preparerte langrennsløyper, samt slalåmbakker i Ånnaboda Storstenshöjden. Her finnes det varmestuer og restauranter.

Lei hytte i Örebro

Aktiviteter og opplevelser

Visste du at sentrum i Örebro by har blitt kåret til Sveriges beste bykjerne? I Örebro finnes et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser, som kino, bowling, nattklubber, shopping og flotte restauranter. For de handleglade ligger Marieberg, et av Sveriges største kjøpesentrum med over 100 butikker, like utenfor sentrum. For barnefamiliene er Lek – og buslandet, et av Europas største innendørslekeland, et flott sted å tilbringe dagen. Hele 7000 kvadratmeter fylt med lek og moro, man kan trygt anta at barna kommer til å kose seg.

Av severdigheter er nok Örebro slott den mest kjente, beliggende midt i byen med elven Svartåen snirklende rundt seg. Vanntårnet Svampen med kafé og restaurant på toppen er også verdt å få med seg. I Örebro finner du eventyrbadet Gustavsvik– her finnes det noe for hele familien. Barna kan teste Sveriges heftigste og nyeste vannsklier, samt at det finnes en spaavdeling. I tillegg er friluftsmuseet Wadköping verdt et besøk. Örebro-regionen har også mange turruter. Mest kjent er kanskje den 28 mil lange Bergslagsleden som starter sør i Dalarna og strekker seg ned i Tiveden.

Vurderer du å leie hytte i Örebro for å fiske? Hjalmaren byr på gode fiskemuligheter, og i store deler av innsjøen er det fritt fiske. Hvis du er heldig kan du få gjedde, abbor, sik, brasme og gjørs. Leier du hytte i Örebro kan du få tilgang til din egen båt, slik at fiskeeventyret blir mer givende. Husk å sjekke hvilke regler som gjelder for det vannet du ønsker å fiske i.

Familievennlig ferie

Mange av våre hytter i Sverige kan nås med nærmest alle reiseselskap. På hver huspresentasjon får du informasjon om hvilke forutsetninger som gjelder for hvert feriested. Selvfølgelig sammen med våre leievilkår og annen informasjon som er verdt å vite.

Kanskje vil du ta med hund på ferie i Örebro? Da kan du enkelt gjøre et søk her på våre nettsider, og finne hytter og feriehus der husdyr er velkomne. Slik får du enkelt et overblikk over vårt utvalg av husdyrvennlige ferieboliger.

NOVASOL feriehus i <!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Örebro og omegn

Leter du etter feriehus med gode aktivitetsmuligheter, kan Örebro være for deg. NOVASOL har formidlet feriehus siden 1968 og har i dag et stort utvalg av feriehus i Sverige.

Det gir trygghet å vite at alle våre feriehus og hytter i Sverige har blitt godkjent av NOVASOL før de tas inn i sortimentet. Bestiller du et av våre feriehus og hytter i Örebro får du dessuten med vår Trygghetspakke, uten noen ekstra kostnader. Du kan lese mer om Trygghetspakken, som blant annet inkluderer avbestillingsforsikring ved plutselig sykdom, i våre leievilkår.