Feriehus og hytter i Jämtland

Drømmer du om å leie hytte i Jämtland? Bo i en av NOVASOLs mange fine hytter i Jämtland og nyt naturen uansett årstid. Alle hyttene kan du se og booke her på vår nettside eller på telefon til vår kundeservice som sttår klare til å hjelpe deg.

Naturskjønne Jämtland er Sveriges nest største landskap. Her finner du blant annet den store nasjonalparken Sonfjället samt innsjøene Storsjøen, Kallsjøen og Ströms Vattudal. Området byr på unike opplevelser for hele familien med dyrehager, elgparker og sameleire. NOVASOLs hytter i Jämtland ligger hovedsaklig i nærheten av steder som Vemdalen, Åre og Ljungdalen.

Hytte Jämtland

Populære feriehus i Jämtland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Jämtland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Jämtland

Loading...

Nyt alt hva naturen har å by på

Tenk å våkne uthvilt i en av NOVASOLs herlige hytter i Jämtland, høre koselig fuglekvitter fra naturen som omkranser hytta og spise frokost på terrassen – en rolig og avbalansert start på dagen. Leier du hytte i Sverige, kan du fblant annet se frem til mange vakre øyeblikk i naturen.

Om sommeren kan du gå på en av de mange turstiene i området, plukke sopp og bær, prøve fiskelykken, sykle eller utforske nasjonalparken Sonfjället. Leier du en av NOVASOLs hytter i Nord-Sverige vinterstid, kan du i Jämtland blant annet stå på slalom ved vinterdestinasjonene Åre, Funäsdalen eller Vemdalen. I området er det også mange fine muligheter til å stå på skøyter og langrenn eller kjøre snøscooter. Uansett sesong er det fint å leie hytte i Jämtland. Og reiser du med barn, vil de sette stor pris på attraksjonene Frösö Zoo og Storsjöbadet.

Leier du hytte i Jämtland må du også prøve å få et glimt av Storsjøudyret. Storsjøudyret har blitt observert i Storsjøen siden 1800-tallet, men enda har ingen klart å fange det sagnomsuste udyret. De som virkelig er interessert i Storsjøudyret, kan jakte det fra sjøen med en sightseeingtur på dampbåten S/S Thomée.

Lei hytte som passer dine ønsker i Jämtland

NOVASOL startet opp allerede i 1968 og har lang erfaring med utleie av ferieboliger i Sverige. Vi hjelper deg gjerne med å finne hytten etter dine ønsker i Jämtland. Ønsker du å se hele vårt utvalg i Nordlige Sverige, så kan du enkelt søke deg frem til din favoritt her på våre nettsider. Det er trygt å leie hytte gjennom NOVASOL, og inkludert i leiebeløpet er alltid vår trygghetsforsikring. Velkommen til våre hytter i Jämtland.