Feriehus og hytter i Lappland

Naturskjønne Lappland byr på mange fine opplevelser gjennom hele året. Her kan du vandre, ri, stå på slalom, kjøre hundeslede og oppleve det fantastiske nordlyset. Å leie en av NOVASOLs hytter i Lappland er et fint utgangspunkt for å utforske dette spennende området i Sverige.

Ferienhaus schwedischen Lappland

Populære feriehus i Lappland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lappland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lappland

Loading...

En fjerdedel av Sverige

Lappland utgjør omtrent en fjerdedel av Sveriges overflate. Naturen består av dype furuskoger, brusende elver og høye fjell. Sveriges høyeste fjell, Kebnekaise, ruver over landskapet med sine 2102 meter over havet. Å leie en hytte i Lappland er et godt utgangspunkt for naturopplevelser. Fisk etter ørret i en av de mange innsjøene, vandre i fjellet, ri på islandshester eller kjør hundeslede . Om vinteren er det også mange muligheter for alpint og langrenn.

Dersom du tilbringer ferien i en av NOVASOLs hytter i Lappland, får du mye å oppleve. Besøk det berømte ishotellet i Jukkasjärvi utenfor Kiruna, sølvmuseet i Arjeplog, Ájtte svenske fjell- og samemuseum i Jokkmokk, og eventyrbadet Nordpoolen i Boden. Benytt også anledningen til å oppleve den underjordiske kirken i Lycksele. Fantastiske opplevelser venter deg på ferien i Sverige!

Hytter i Lappland gjennom NOVASOL

Ved leie av hytte i Lappland får familien flere valgmuligheter. Dere bestemmer selv om dere vil tilberede nyfanget fisk på deres eget kjøkken, eller besøke en av Lapplands restauranter. Benytt anledningen til å smake på spesialiteter som reinskav, elg, Kalixrogn, pitepalt og flatprød.

Det er mange fordeler med å feriere i en av NOVASOLs hytter i Lappland. Denne ferieformen gir deg og dine det beste av to verdener. Her kan dere tilbring ferien i fjellet og nyte den samme standarden som hjemme, uten å måtte bekymre dere for vedlikehold og reparasjoner av fritidsboligen.

Det er enkelt å leie hytte i Lappland

Vil du oppleve nordlyset i Sverige, så kan du enkelt leie en av NOVASOLs hytter i Lappland her på vår nettside. NOVASOL har formidlet hytter til utleie siden 1968, og har i dag et variert utvalg av hytter i Lappland. Alle våre feriehus er inspisert og håndplukket av våre dyktige medarbeidere før de blir en del av vårt sortiment.

Det er trygt å leie hytter i Sverige gjennom NOVASOL, og vår trygghetsforsikring er alltid inkludert i leiebeløpet. Har du spørsmål eller ønsker hjelp med å finne hytten etter dine ønsker i Lappland, så er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på mail eller telefon. Velkommen til Lappland!