Hytter i Norrbotten

Dype skoger og brusende elver, nordlys og midnattssol! Ved leie av hytte i Norrbotten vil du oppleve en annen side av Sverige. NOVASOL har mange års erfaring med utleie av feriehus og hytter i Sverige.

Norrbotten er Sveriges nordligste fylke og består av deler fra landskapene Norrbotten og Lappland. Her kan du puste inn frisk luft, drikke vann direkte fra kilden, fiske og oppleve samenes spennende kultur. I Nordlige Sverige har NOVASOL hytter til utleie Norrbotten ved for eksempel Kalix, Sorsele och Arvidsjaur.

Ferienhäuser in Norrbotten

Populære feriehus i Norrbotten

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Norrbotten

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Norrbotten

Loading...

En ferie i Nord-Sveriges villmark

Det er mange gode grunner til å leie hytte i Lappland, hvor flere av disse inneholder elementene dyr og natur. Nordlige Sverige er kjent for dine fine fiskevann, og her er det mange steder hvor du kan prøve fiskelykken. Området tilbyr også muligheter for flere herlige aktiviteter som fotturer, rafting, beversafari, besøk til elgparken, ridning, golf, tur med hundespann, snøscooter- og skiturer. Her får du også muligheten til å lære mer om den samiske kulturen. Opplev reinsdyrarbeiderens hverdag, bli med på reinsdyrsafari og besøk Ájtte - svenskt fjäll- och samemuseum.

Å leie en hytte i Norrbotten gir deg også gode muligheter for å oppleve nordlyset og midnattsolen. Gå opp på Brännaberget der du får en fantastisk utsikt over det sjenerøse landskapet, eller bli med på tur med hundeslede for en annerledes opplevelse under nattehimmelen. Under oppholdet i Norrbotten må du også benytte anledningen til å smake på spesialiteter som reinsdyrfilet, laks og vilt.

Et unikt utvalg av hytter i Norrbotten

Har du også lyst til å oppleve Norrbotten, så kan du enkelt leie en av NOVASOLs hytter i Lappland her på vår nettside. Siden 1968 har NOVASOL formidlet hytter til ferielystne gjester, og med mange års erfaring tilbyr vi et variert utvalg av hytter i Norrbotten. Her kan du blant annet velge blant hytter spesielt tilpasset fiskeentusiaster, hytter med badstue eller hytter med panoramautsikt over naturen.

Alle våre hytter i Norrbotten eies av privatpersoner som gjør det mulig for oss å tilby et unikt utvalg hytter der eieren har satt sitt personlige preg på ferieboligen. Dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp til å leie en av våre ferieleiligheter i Sverige, så er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på mail eller telefon. Velkommen til hyttefeire i Norrbotten!