Hytter i Västerbotten

Västerbotten er et landskap i Norrland i Sverige, og består av landskapene Västerbotten, deler av Ångermanland, sørlige Lappland og en liten bit av Jämtland. Her er nasjonalparken Björnlandet og nærmere 200 naturreservater hvor du kan nyte fortrollende natur. NOVASOL leier ut hytter i Västerbotten for alle årstider.

Ferienhäuser Västerbotten

Populære feriehus i Västerbotten

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Västerbotten

Loading...

Feriehus med basseng i Västerbotten

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Västerbotten

Loading...

Opplev dyr, natur og kulinariske delikatesser

Leier du en av NOVASOLs hytter i Västerbotten får du opplevelsesrike feriedager i Norrland. Her er det perfekt for dager i naturen – prøv fiskelykken, gå deler av den berømte vandringsveien Kungsleden som går gjennom fjellene i Lappland, utforsk Björnlandets nasjonalpark eller dra på sykkeltur langs kysten.

Her vil også barna trives godt på ferie. Sammen kan dere nyte gode sommerdager med bading i innsjøer, ved havet eller på eventyrsbadet ved Holmsund. Besøk Lycksele dyrepark, sykle ned fjellene i Hemavan Tärnaby Bike Park eller la barna utforske eksperimentsverkstedet i Umeå Energiverksted.

Fra en av NOVASOLs hytter i Västerbotten har du også en fin mulighet til å oppleve områdets kultur. Ta turen til Skellefteå museum med bland annet utstillinger om arkeologi, tilbring noen timer på bildemuseet i Umeå og besøk den underjordiske kirsken i Kristineberg. Ikke gå glipp av muligheten ti å bake flatbrød, smake på øl fra områdets mikrobryggerier eller matspesialiteter med multer, rein- og elgkjøtt, Västerbottenspai og røye.

Det er enkelt å leie hytte i Nord-Sverige

Vil du smake på Västerbottenspai i sine opprinnelige omgivelser, så kan du leie en av våre hytter i Västerbotten. NOVASOL har formidlet hytter til utleie siden 1968, og kan i dag tilby et variert utvalg av ferieboliger i Lappland. Alle våre hytter er privateide, som gjør det mulig for oss å tilby en mer personlig og komfortabel ferie for våre gjester.

Det er trygt å leie hytte gjennom NOVASOL, og vår trygghetsforsikring er inkludert ved leie av alle våre hytter i nordlige Sverige. Du kan enkelt leie et av våre feriehus i Sverige her på vår nettside, ellers er du hjerteælig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på mail eller telefon. Velkommen på ferie til Västerbotten!

Spennende Västerbotten har noe for alle! Ved å leie hytte i Västerbotten kan du oppleve området i ditt eget tempo, nyte fotturer og spise god mat. NOVASOL har et herlig utvalg av hytter i Nord-Sverige.