Feriehus og hytter i Södermanland

Lei en hytte i Sverige

Feriehus og hytter i Södermanland

Nyt den svenske sommeren i en hytte i Södermanland! Med en av NOVASOLs hytter i Södermanland får du en variert ferieopplevelse med avslapning og spennende aktiviteter. NOVASOL formidler ferieboliger i hele Sverige – i alle størrelser og prisklasser.

Södermanland ligger i østre Svealand. I Södermanland fylke finner du mange vakre sjøer, hyggelige byer og herlige Østersjøen. Vurderer du leie av feriehus i Södermanland, kan du for eksempel leie et av våre feriehus ved Malmköping, Strängnäs, Trosa eller Oxelösund. Södermanland er en av de gamle svenske provinsene, og det har mest sannsynlig fantes bosetninger her siden steinalderen. Det har blitt gjort mange arkeologiske utgravninger her, og omtrent 96,000 gjenstander, som kniver og mynter, vitner om Södermanland  lange historie.

Populære feriehus i Södermanland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Södermanland

Loading...

Feriehus med basseng i Södermanland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Södermanland

Loading...

Herlige ferieopplevelser fra hytten i Södermanland

Det er mange grunner til at du bør leie hytte i Södermanland. Her kan du benytte deg av en av de mange vandringsledene som finnes i for eksempel Strängnäs, padle kano, fiske, ri islandshest, spille golf eller seile. Skal du leie hytte i Södermanland har du mulighet til å stresse ned og tilbringe kvalitetstid med familien. Kanskje du skal lese den boken du har hatt liggende i lang tid?

En fordel med å leie hytte i Södermanland, er at du aldri trenger å kjede deg. Dra på utflukt til Flen for å besøke nostalgimuseet med miljøer fra begynnelsen av 1900-tallet. Flen er også kjent for å ha verdens nordligste vingård, beliggende i Blacksta. Ta den gamle trikken i Malmköping, eller opplev den vakre byen Trosa og Tullgarns slott. Slottet var Kong Gustaf V og Dronning Victorias sommersted på slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet. Ta med piknikkurven og nyt lunsjen ved en av dammene.

Feriehus ved den svenske skjærgården

Store ferieopplevelser for de små

Leier du en hytte i Södermanland får også barna en minneverdig ferieopplevelse. En kort biltur unna ligger Eskilstunas Parken Zoo med dyrepark og karuseller. Parken Zoo har også en liten zoologisk hage, der barna kan klappe og bli kjent med dyrene, under tilsyn av en av dyrepasserne. Eller reis til Kolmården med dyrepark, Bamses verden og karuseller, samt Julita med Julita Gård, der du kan hilse på Pettson og Findus. Stockholm ligger heller ikke langt unna og der finnes det et hav av ting for barna, som for eksempel Grönalund, Skansen og Junibacken.

Fylket Södermanland

Kommunene i Södermanland fylke har alle noe å tilby deg på ferien. Eskilstuna kommune, som også er det største tettstedet i fylket (Eskilstuna), ligger nordvest i Södermanland. Midt i fylket finner du Flen, der blant annet Malmköping ligger. I øst finner du Gnesta, som utover tettstedet med samme navn, består av Björnlunda og Stjärnhov. Aller lengst vest ligger Vingåker, med Katrineholm i øst. I sør finner du Nyköping kommune, der Nyköping er også fylkets sete. Ved Østersjøen i sør ligger Oxelösund kommune, som også er kommunens eneste byområde. I nordøst ligger Strängnäs, som har den praktfulle katedralen som besøksmål. Kirken har en arv som dateres så langt tilbake som på 1200-tallet. Sørøst i Södermanland ligger Trosa kommune, med urbane områder som Vagnhärad og Västerljung.

Oppdag vårt spennende naboland i et feriehus

Du trenger ikke reise langt for å få en herlig ferieopplevelse i Sverige! Leier du feriehus i Södermanland får du og familien oppleve natur og bypuls. NOVASOL har eksistert siden 1968 og tilbyr feriehus i Midt-Sverige. Den enkleste måten å leie et av våre feriehus i Södermanland er å bestille online. Du kan enkelt filtrere ditt søk basert på dine viktigste prioriteringer i søkefunksjonen på våre nettsider.

Kanskje er dere mange som ønsker å reise sammen i et spesielt tidsrom? Dette kan du legge inn når du søker etter feriehus i Sverige, og du vil raskt få opp våre tilgjengelige feriehus. Du kan også velge å legge inn flere kriterier, som for eksempel at du ønsker en husdyrvennlig feriebolig, dersom du ønsker å ta med hund. Fullstendig informasjon om våre feriehus finner du i presentasjonen av hvert hus.

Har du noen spørsmål vedrørende våre hytter eller hvis du ønsker å bestille ditt feriehus i Europa over telefon, er du velkommen til å ta kontakte vår kundeservice. Kan vi ikke besvare dine spørsmål direkte, tar vi kontakt med eieren av feriehuset, for å være sikre på at de opplysningene du får er korrekte. Har du spørsmål under oppholdet, kan du kontakte huseieren eller oppnevnt kontaktperson, men du kan selvfølgelig alltid kontakte vår kundeservice. Vi forsøker alltid å svare deg best mulig. NOVASOL ønsker deg en riktig fin ferie og ønsker deg velkommen til Södermanland neste gang du legger ferien til Sverige!