Feriehus i Dalarna

For mange er Dalarna synonymt med Sverige. Dalarna står for tradisjon med folkedans, felemusikk, knekkebrød, dalahest, midtsommerfester, folkedrakter, røde trehus og ikke minst det gigantiske langrennsløpet Vasaloppet!

Lei en hytte og foreta et dypdykk ned i den varierende og utrolig skjønne naturen som byr på dype skoger med tradisjonsrike tettsteder i sør og et flott fjellandskap i nord.

Mange berømte kunstnere tilbrakte faser av livet sitt i Dalarna. Hvem har vel ikke hørt om maleren Carl Larsson, hans kunstnerkollega Anders Zorn, forfatteren Erik-Axel Karlfeldt eller komponisten Hugo Alfvén, bare for å nevne noen.

De lot seg alle inspirere av det ubeskrivelige landskapet samt den nær sagt fortryllende stemningen som man møter på overalt i Dalarna. Oppholdsstedene til enkelte av kunstnerne står i dag åpne for besøkende.

Det lille tettstedet Tällberg mellom Leksand og Mora er en virkelig perle. Her finnes det den dag i dag typiske gårder i dalastil, og i luften ligger det en slik ro som knapt finnes andre steder. Det finnes mange attraksjoner i Dalarna å besøke.

Lei feriehus i Dalarna

Populære feriehus i Dalarna

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Dalarna

Loading...

Feriehus med basseng i Dalarna

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Dalarna

Loading...

Vinter i Dalarna

Som du selv ser, er Dalarna fantastisk om sommeren; skjønt om vinteren er det om mulig enda mer spennende her.

Denne oppfatningen deler i hvert fall mange vintersportsentusiaster. Gjør som disse; ta med deg familie og venner på et par dagers opphold i alpinbakkene og langrennsløypene i Sälen og Idre. Hva er vel da koseligere enn å tilbringe kvelden rundt peisen i en tradisjonell stuga?

Feriehuset danner her alltid det ideelle utgangspunkt for ferien i Sverige. Velkommen til tradisjonenes land!