Feriehus og hytter i Storbo

Er du på utkikk etter hytteutleie i Sverige og ønsker en ferie tett på vakre naturomgivelser? Da kan du ta en titt på vårt store utvalg av feriehus og hytter i Storbo. Her bor du med Storbosjøen som nærmeste nabo, og ikke langt fra grensen til Norge. Fra Storbo kan du enkelt ta deg til populære vintersportsteder, som Idre og Sälen. 

Du kan enkelt søke og bestille ditt neste feriehus i Storbo her på våre nettsider. Start søket med å velge stjernekategorisering, antall soverom og avstand til vann. Du er selvfølgelig også velkommen til å kontakte vår salgsavdeling ved eventuelle spørsmål eller hjelp.

Bestill hytte i Storbo

Aktiviteter og opplevelser

Blant våre feriehus i Dalarna finner du blant annet et utvalg ferieboliger i Storbo. Lille Storbo ligger vakkert til ved Storbosjøen, noe som i seg selv inviterer til herlige ferieopplevelser. Her kan du fiske, bade eller bare ta livet helt med ro i vannkanten. 

Uansett om du vil ha en avslappet ferie ved vannet eller et mer aktivt opphold i Dalarna, kan en hytte i Storbo være et godt utgangspunkt. På vinteren kan du blant annet bli med på snøscootersafari, som er en herlig måte å oppleve området rundt feriehuset. Har reisefølget erfaring med snøscooterkjøring, er det mulig å leie egne scootere også. I Storbo er det hele 1500 kilometer med tilrettelagte leder – perfekt for et skikkelig vintereventyr

Takket være nærheten til hovedveien, kommer du deg enkelt til det større tettstedet Idre på rundt 30 minutter (ca. 30 kilometer). I Idre er det flere butikker, og du får tak i det meste du trenger til oppholdet her. På vinteren er jo Idre Fjäll en populær skidestinasjon, med stort alpinanlegg og skiløyper for langrennsløperen.

Steder å besøke

Fulufjället nasjonalpark byr på vakker, svensk villmark, og er en godt besøkt turdestinasjon. På vinteren er området midt i blinken for både langrenn og snøscooter, mens på vår og sommer er det fint å utforske parken til fots. 

Inne i parken kan du besøke Sveriges høyeste fossefall, Njupeskär, med et fall på 93 meter. Turen dit er ikke spesielt krevende, men på grunn av trapper egner den seg ikke for barnevogner eller rullestoler.

Lei feriehus i Storbo

NOVASOL har formidlet ferieboliger siden 1968 og har i dag et stort og variert utvalg i vår portefølje. Visste du at våre medarbeidere har besøkt og kvalitetssikret hver eneste feriebolig? Dette gjør vi for at du som gjest skal føle deg 100 % trygg på at du får det du bestiller. 

Bestill din neste feriebolig i Sverige hos NOVASOL i dag og se frem til ferien allerede i dag. Husk at de aller flotteste ferieboligene som regel forsvinner først – så det lønner seg alltid å være tidlig ute.