Feriehus og hytter i Falun

Falun er for mange kjent for rødfargen som pryder hus og hytter rundt om i hele Sverige og den smakfulle «Falukorven». Nordmenn forbinder nok også Falun med skisport og norske bragder. Leier du en hytte i Falun kan du bo med gode aktivitetsmuligheter rett utenfor døren. I Falun venter spennende kultur og historie, som du kan bli bedre kjent med under oppholdet.

Lei feriehus eller hytte i Falun

Populære feriehus i Falun

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Falun

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Falun

Loading...

Aktiviteter og severdigheter i Falun

Når du leier hytte i Dalarna befinner du deg i én av Sveriges mest tradisjonsrike områder. Du kommer deg til Dalarna på bare 4-5 timers kjøring fra Oslo.

På ferie i Falun må du ikke gå glipp av verdensarvområdet Falu Gruva, som er en velkjent og populær severdighet. Besøk også gården Lilla Hyttnäs I Sundborn. Her bodde den kjente kunstneren Carl Larsson med sin familie. Noen husker kanskje «Nils Holgerssons forunderlige reise gjennom Sverige»? Boken skrev Selma Lagerlöf i Centralpalatset i  Falun, helt nede ved vannet. Når du leier en av våre feriehus i Falun har du massevis av tid til å utforske disse historiske stedene i ro og fred. 

Sjøen Runn er den nest største av sitt slag i Dalarna, og ligger et lite stykke utenfor Falun. Her er det gode muligheter for deg som vil fylle dagene med vannsport eller fiske. Du kan fiske i Falun både sommer og vinter, og det er gode sjanser for å oppfylle både den ene og andre fiskedrømmen. Ikke glem å undersøke hvilke regler som gjelder for de ulike vannene. 

Det finnes også mange fine vandreleder og utfluktsmål i nærheten av våre feriehus i Falun. Du kan leie sykkel og suse gjennom det vakre landskapet, eller ta ryggsekken på og legge ut på skogstur. På vinteren er det lite som slår en skitur i Dalarnas snøtunge landskap.

Midtsommer i Falun

Besøker du Falun i perioden 20.-25. juni, er det et must å få med seg midtsommerfeiringen i Dalarna. Dette er en av årets desidert største folkefester og en opplevelse du ikke sent vil glemme. Hvert år kler svenskene seg opp i fargerike folkedrakter, reiser maistangen, synger drikkeviser og spiser tradisjonell mat.

Det er en feiring av sommeren og lyset – det kan vel ikke bli bedre enn det? Så dersom du leier en hytte i Dalarna i slutten av juni kan du også få med deg denne hyggelige feiringen.

NOVASOL hytter i Falun

Du kan enkelt søke deg frem til og bestille din neste hytte i Sverige her på våre nettsider. Ønsker du hjelp med bestilling kan du også ta kontakt med vår salgsavdeling. 

Hos oss finner du feriehus i alle størrelser og prisklasser. Skal du på ferie med familie eller venner? Du kan enkelt søke deg frem til ferieboliger med plass til store grupper. Ønsker du å ta med deg familiens firbeinte på ferien? Det er mulig å ta med kjæledyr til mange av våre feriehus og hytter i Sverige.

Hos NOVASOL kan du finne din drømmebolig til ferien i Sverige – hvorfor ikke begynne med et søk blant våre feriehus i Falun?