Feriehus ved Kringelfjorden

Kringelfjorden i Dalarne i Sverige er det ideelle stedet for en avslappende familieferie fylt med naturopplevelser. NOVASOL tilbyr billig leie av hytte i Kringelfjorden.

Hytteutleie i Kringelfjorden i Dalarna foregår hele året rundt. Bestill online, og overrask familien med et opphold i et feriehus i Dalarna. Dype skoger, barske fjell og store vann. Dersom dere liker flott natur er svenske Kringelfjorden det perfekte stedet for dere å feriere.

Planlegger dere i tillegg å tilbringe familieferien i utlandet, er Kringelfjorden i Dalarne i Sverige en opplagt mulighet. Få tak over hodet hos NOVASOL, som tilbyr leie av hytte til rimelige priser i dette flotte området som er et foretrukket sted blandt turister som ønsker en ferie i pakt med naturen.

Våre idylliske trehytter i Kringelfjorden ligger midt i smørøyet - i den storslåtte og ville naturen med tette furutrær ved den klare og rene fjorden. Her kan dere slappe av i fred og ro og nyte den gode og friske luften.

Ta et svalende bad eller en kanotur på en av badeplassene i nærheten. Du kan også fange din egen middag i et av de mange gode fiskevann og fiskerike elver. Til dessert kan dere plukke ville blåbær og multe. Dere kan også gå på elgsafari i området, som i tillegg har et imponerende dyreliv. Man kan støte på elg, rådyr, hare, rev, ulv og mange forskjellige fugler.

Ferienhaus in Kringelfjorden

Populære feriehus i Kringelfjorden

Loading...