Feriehus i Sälen

Sälen midt i Sverige er det perfekte stedet for en aktiv familieferie i pakt med naturen - både sommer og vinter. NOVASOL tilbyr billig leie av hytte i idylliske Sälen.

Med NOVASOL hytteutleie i Sälen er ferieplanleggingen i gode hender. Vi har mange års erfaring med hytteutleie, og har et stort utvalg av herlige ferieboliger i hele Sverige.

Enten du vil stå på ski ned fjellsiden, eller kjempe deg opp med fjellskoene på er Sälen i Dalarne stedet for en aktiv familieferie. Det populære skisportsområde er også et fantastisk feriested om sommeren.

NOVASOL ønsker deg en god fjellferie i et feriehus i Sverige. Vi tilbyr leie av hytte til priser som ikke tømmer kontoen. Velg mellom mange attraktive trehytter midt i naturen med forskjellig standard og prisnivå. Dere får en fantastisk ferie i idylliske Sälen ved den norske grensen.

I Sälen har dere mange muligheter for å få trekke frisk luft. På fjellet finnes mer enn 200 km merkede stier hvor man kan pakke rygsekken og gå en flott heldagstur i fjellet. Dere kan også ta en båttur på den fiskerike Västerdalsälven.

I det naturskjønne området hører man mange steder bulder fra fosser i nærheten. Her kan dere f.eks. oppleve landets største foss, Njupeskär, som har et fall på 93 meter. I og i nærheten av Fulufjällets nasjonalpark finnes mange gode turstier. Prøv også en guidet safari, hvor dere får sjangsen til å se dyr som bever og elg. Dere kan også besøke en gammel seterhytte med fjellkyr og geiter, og se hvordan man fremstilte ost og smør i gamle dager.

Ferienhäuser inmitten Sälen

Populære feriehus i Sälen

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sälen

Loading...

Feriehus med basseng i Sälen

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sälen

Loading...