Feriehus i Blekinge

Blekinge er et vakkert område i Sør-Sveriges sørøstlige horn som gjerne blir kalt ”Sveriges Hage”. Navnet har Blekinge fått på grunn av sin fantastiske og skiftende blomsterprakt.

Dersom du ser etter et idyllisk sted å leie feriehus i Sverige, har du kommet til rett sted. Her kan man  nemlig oppleve en variert natur, med både villmark, hager, skjærgård og et varierende kystlandskap med herlige klipper.

Blekinges skjærgård består av nesten tusen øyer og et utall sjarmerende viker. Ta med piknikkurven og dra på en båttur ut til noen av øyene og nyt utsikten over glitrende vann.

Her er sportsfiskerens eldorado. I området finns både kyst- og havfiske, fiske i bekker, elver og innsjøer. Fisket i Mörrumselva er velkjent langt utenfor Sveriges grenser. I Mörrum finns til og med Laxens Hus med spennende informasjon om laksen. For den friluftsintresserte er kanoparadiset Halen i Olofström et bra feriemål. Med en hytte fra NOVASOL har du det perfekte utgangspunktet for en opplevelsesrik ferie i Blekinge!

Lei feriehus i Blekinge

Populære feriehus i Blekinge

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Blekinge

Loading...

Feriehus med basseng i Blekinge

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Blekinge

Loading...