Feriehus og hytter på Karön

Karön er en av de største øyene i Ronneby skjærgård, og en perfekt destinasjon for en avslappende ferie i Sverige. Øya var opprinnelig beitemark, men på slutten av 1800-tallet gjorde feriegjestene sin ankomst og det ble bygget fritidsboliger. På sommeren går det regelmessig båter ut til øya fra Ekenäs, noe som gjør at du enkelt tar deg til og fra Karön. Turen over tar cirka fem minutter. Feriehus på Karön bestiller du enkelt her på våre nettsider, men du kan selvfølgelig også ringe vår salgsavdeling. Vi hjelper gjerne til dersom du har spørsmål rundt feriehusleie, eller ønsker hjelp til bestilling. 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til våre feriehus og hytter på Karön i Blekinge!

Lei hytte og feriehus på Karön i Blekinge

NOVASOLs feriehus på Karön

NOVASOL formidler flere hyggelige feriehus på den nordvestre delen av øya. Hyttene ligger vakkert til og du kan glede deg over følgende; 

 • Alle hyttene har havutsikt

 • Hyttene har plass til opptil fire personer og egen grillplass

 • Servicehus på området med toaletter, vaskemuligheter, dusj og kjøkken

 • Ca. 300 meter til badeplass

 • Du kan bestille helt ned til tre netter

 • Husdyr er velkomne

Ved hjelp av kartet kan du se akkurat hva som gjelder hver enkelt feriebolig. Her får du også oversikt over ferieboligenes beliggenhet og hvilke fasiliteter du kan forvente deg.

Besøk Ronneby fra en hytte på Karön

Ferieparadiset Karön

Den vakre øya i Ronneby skjærgård kan selvfølgelig tilby mer enn en hyttegrend. Her er du omgitt av flott natur og tett på havet med de mulighetene det gir. Det går turstier over hele øya, så her er det bare å pakke med gode sko.

Det finnes to restauranter på øya. Dels Villa Vassen, som har åpent året rundt, er helt klart verdt et besøk. Schweizeriet er øyas eldste spisested, og har holdt det gående siden 1877. Når du besøker en svensk ferieøy står nok salte bad høyt opp på listen. På Karön kan du nyte late dager på øyas sandstrand. 

I tillegg går fergen regelmessig nok til at du enkelt og raskt tar deg inn til Ronneby på fastlandet. 

Fordeler med et NOVASOL feriehus i Sverige:

 • NOVASOL har formidlet feriehus i Blekinge i mange år. Velger du å bestille overnatting på Karön direkte hos oss, enten online eller via telefon, gjør du det i visshet om at:

 • Alle våre ferieboliger er besøkt og godkjent av våre medarbeidere før de tas inn i sortimentet

 • NOVASOL har formidlet ferieboliger siden 1968

 • Vår Trygghetspakke er inkludert i alle bestillinger som gjøres direkte hos oss

 • Øyeblikkelig bookingbekreftelse

 • Du er alltid velkommen til å kontakte oss ved spørsmål

Bestill feriehus på Karön

Karön er den perfekte feriedestinasjonen for deg som ønsker å leie hytte i Sverige nær havet. Hos NOVASOL kan du bestille feriebolig på Karön til rimelige priser. Velg de datoene du ønsker å leie for å se hvilke ferieboliger som er tilgjengelige, og klikk deg til videre til presentasjonen av hvert enkelt hus.

Velkommen til NOVASOL og vårt utvalg av feriehus på Karön, Blekinge!