Feriehus i Karlskrona

I verdensarvbyen Karlskrona, som er kjent for sin vakre skjærgård, tilbyr vi ulike feriehus i og omkring byen. For deg som vurderer å leie hytte i Karlskrona finnes det flere vakre steder å besøke, både på fastlandet og i skjærgården. Opplev byen som i følge SMHI hadde flest soltimer av alle målte steder i Sverige i 2016.

Ferie I Karlskrona

Populære feriehus i Karlskrona

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Karlskrona

Loading...

Feriehus med basseng i Karlskrona

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Karlskrona

Loading...

Sommeridyll i Sverige

Tenker du å leie et NOVASOL feriehus til sommeren? Da bør du ta en titt på tettstedet Karlskrona, som er senteret av Karlskrona kommune  og den største byen i hele Blekinge. Byen ligger vakkert til ved Østersjøen, med Karlskronas skjærgård ute i havet. Beliggenheten ved E22 og 28, i kombinasjon med at ferjeleiet (Gdynia-Karlskrona) ligger her, gjør det lett å nå Karlskrona uansett hvor du reiser fra.

Kommunen Karlskrona ligger i Blekinges østre deler og grenser til Småland. I kommunen finnes det i tillegg andre steder som for eksempel Rödeby, Nättraby og Jämjö. Byen Karlskrona bærer en rik historie og fikk sine byprivilegier allerede i 1680. På 1700-tallet var Karlskrona så stort, i følge datidens måleenhet, at byen var den tredje største i Sverige.

Naturomgivelser

Karlskronas skjærgård består av 1 650 svaberg, øyer og skjær. Den strekker seg fra Utlängtan i øst til Hasslö i vest. Skjærgården og øyene er utmerkede besøksmål for deg som skal leie hytte i Karlskrona. Blekingetrafikken gjør det mulig å ta seg til øyene utenfor skjærgården. Herfra går båtene til nærbeliggende byen Karlshamn. Du kan også ta ferge til Polen fra Karlskrona.

For deg som vurderer å leie hytte i Sverige, kan vi anbefale øyene rundt Karlskrona. Flere av våre hytter ligger på disse øyene, som Aspö, Tjurkö, Sturkö och Hasslö. På Hasslö, som også kalles ’Lille Hawaii’, har du gåavstand til bad- og fiskemuligheter. Hasslö er kjent for sine fine strender, som for eksempel Sandvik, der det også finnes volleyballbane og trampoline. Navnet Lille Hawaii kommer fra de herlige strendene samt Hasslös fine vær.

Det er populært med fiske på øyene. Det arrangeres blant annet fisketurer med profesjonelle sportsfiskeguider. Utleie av havkajakker og motorbåter finnes på flere ulike steder i området.

Attraksjoner og opplevelser

Karlskrona tilbyr en mengde ulike aktiviteter og en populær severdighet er Karlskrona Marine museum. Her kan man se ubåter, gamle våpen, gallionsfigurer med tilhørende spennende historie fra stormaktstider. Karlskrona er med på UNESCOs liste over verdensarv. Byen arbeider også for en bærekraftig utvikling og har alltid kulturarven i fokus. Karlskronas skjærgård inngår i biosfæreområdet «Blekinge Arkipelag».

Bestemmer du deg for å leie feriehus i Karlskrona eller en av våre andre feriehus i Blekinge, finnes det mange aktivitetsmuligheter for hele familien. For familier som reiser med mindre barn anbefales et besøk til Barnas Gård som ligger noen kilometer øst for Karlskrona. Her finnes det en vannpark, lekeland og mange søte dyr barna kan klappe. Karlskrona har også gode shoppingmuligheter og flere hyggelige kafeer.

NOVASOL i Blekinge og Karlskrona

NOVASOL tilbyr feriehus og hytter i Blekinge og vi hjelper dere gjerne med å bestille feriebolig i Karlskrona. Du kan søke, samt bestille feriehus i Karlskrona direkte her på vår nettside, men du er også velkommen til å ringe til oss, så hjelper vi dere.