Feriehus i Karlshamn

Den hyggelige byen Karlshamn ligger ved kysten i Blekinge og er en populær destinasjon blant våre gjester. Foruten nærheten til havet og skjærgården, finnes det mange aktiviteter og utfluktsmuligheter. Opplev byen med utgangspunkt i et av våre feriehus i Karlshamn og omegn.

Leier du feriehus i området kan du besøke Karlshamn havn, som er en av Sveriges dypeste, største og viktigste havner. Havnen ligger i Karlshamn sentrum. Den tre kilometer lange havnen har et areal på 750.000 kvadratmeter og de fleste fartøy kan legge til her.

Karlshamn ble by allerede på 1600-tallet, og havnen sammen med byens beliggenhet ved havet, gjør dette til en spennende historisk destinasjon. Nærheten til skjærgården gjør også Karlshamn til en flott destinasjon for gjester som har valgt å leie feriehus i Sverige.

Ferie Karlshamn

Populære feriehus i Karlshamn

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Karlshamn

Loading...

Feriehus med basseng i Karlshamn

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Karlshamn

Loading...

Opplevelser og aktiviteter

Du tar deg enkelt til Karlshamn med bil, men byen kan også nås med tog. I sommermånedene arrangeres den kjente Østersjøfestivalen i juli hvert år. Dette er et meget populært besøksmål og tilreisende kommer fra både Blekinge og øvrige Sverige for å få med seg den hyggelige festivalen for alle aldersgrupper. Tar du med hele familien til et feriehus nær Karlshamn i denne perioden, er Østersjøfestivalen et «must».

For barnefamilier som vil være aktive på ferien, er det verdt å besøke vitenskapssenteret Kreativum. Kreativum er den perfekte utflukten for hele familien og for barn i alle aldre. Det finnes mange ulike stasjoner der barna selv kan prøve ulike eksperimenter, både inne og utendørs i et område på 2000 kvadratmeter.

For den dyreinteresserte er Eriksberg Vilt- og Naturpark, med beliggenhet rett utenfor Karlshamn, kanskje noe. Her kan familien dra på safariturer med egen bil og se ville dyr på nært hold i deres rette miljø. Du kan også leie traktor med vogn og kjøre selv. Naturreservatet som ligger i Blekinge skjærgård er ni kvadratmeter stort.

Feriehus i Karlshamn og omegn

I Karlshamn er det gode muligheter for å bade i havet eller innsjøer. På Sternø og i Kollevik finner du langgrunne sandstrender, som er ekstra populære hos barnefamilier. Nytäppet, Stilleryd og Köpegårda er bare noen av de mange badeplassene som har brygger, trampoliner og vakker natur. For deg som foretrekker å bade i basseng, er Väggabadet verdt et besøk om været ikke blir helt som håpet.

Se vårt store utvalg av feriehus og hytter i Blekinge her på våre nettsider, og bestill ferien enkelt og trygt hos NOVASOL i dag.