Feriehus i Olofström

I Olofström bor du i nærheten til sjøer og en herlig natur fylt med opplevelser av ulike slag. Ditt feriehus i Olofström kan du bestille direkte her hos oss på NOVASOL – Norges største organiserte formidler av privateide feriehus.

Fiskeri i Olofström

Populære feriehus i Olofström

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Olofström

Loading...

Feriehus med basseng i Olofström

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Olofström

Loading...

Opplevelser og aktiviteter

Olofström kommune er den eneste innlandskommunen i Blekinge, men er likevel omgitt av vann med sine flere hundre sjøer. Blant de større sjøene er Halen, Orlunden og Raslången. Halen er den største sjøen i Blekinge og har gode bademuligheter, samt kanopadling og fiske.

Mange gjester som velger å  leie hytte i Blekinge passer på å teste fiskelykken i ferien – uansett om det er en familieferie med barn eller en gruppereise med venner. Her finner du fine fiskemuligheter i de ulike sjøene, blant annet ørret, gjedde og regnbueørret. Ulike fiskesteder har ulike regler, så husk å forhøre deg om reglementet, for eksempel når det gjelder fiskekort på stedet. Derfor har også flere hytter i Olofström og omegn tilgang på båt, der du kan låne eller leie båt. Alternativt finnes det båtutleie i nærheten av flere sjøer.

NOVASOL i Olofström

I Olofström kommune, med beliggenhet i de vestre deler av Blekinge, ligger tettstedet Olofström. Her bor omtrent halvparten av kommunens innbyggere.

Her finner du blant annet Holjebadet, et eventyrbad. Skulle det være litt grått og trist en dag, er dette et perfekt besøksmål. Du kommer til å se navnet ”Holje” dukke opp flere stedet i Olofström, fordi tettstedet tidligere het Holje by.

Utover tettstedet Olofström finnes det også flere småsteder i kommunen, hvor du også kan leie feriehus eller hytte. Jämshög, Kyrkhult och Vilshult er eksempler på flotte feriesteder. Perfekte steder for en hyggelig ferie i Sverige.