Feriehus i Holmsjö

Holmsjö i Sverige er det perfekte feriestedet for hele familien, både store og små. NOVASOL tilbyr billig leie av hytte i Holmsjö midt i den idylliske svenske natur.

Med NOVASOL hytteutleie i Holmsjö er ferieplanleggingen i gode hender. Vi har mange års erfaring med hytteutleie i Blekinge, og har et stort utvalg av herlige ferieboliger i hele Sverige.

Klassiske og idylliske svenske trehus med sjarmerende utskjæringer, rent badevann, gode fiskemuligheter og imponerende skoger med gode vandrestier. Holmsjö er et opplagt sted når hele familien skal koble av fra en hektisk hverdag.

NOVASOL tilbyr leie av hytte i naturskjønne Holmsjö i Sverige. Dere behøver ikke å tømme kontoen å feriere i en av våre deilige hytter. Hos oss finner du mange forskjellige standarder og prisnivåer.

Holmsjö ved Karlskrona ligger i regionen Blekinge, som er kjent for å være grønn og frodig. Byen ligger nydelig plassert ved Sillhövden og er med sine mange vann en sann perle for hobbyfiskere - og små og store vannhunder. Bredasjøen er f.eks. et nydelig sted for en utflukt.

Den sjarmerende byen er ideel som utgangspunkt for mange forskjellige turer - bla. til deilige Småland. Dere kan også snøre vandrestøvlene eller finne frem sykkelhjelmen og benytte dere av de mange flotte vandre- og sykkellstiene i området. Man kan også spille golf eller dra ut på båttur på vannene.

Feriehus Holmsjö

Populære feriehus i Holmsjö

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Holmsjö

Loading...