Feriehus og hytter i Mörrum

Lei en hytte i Mörrum til din neste ferie i Sverige, og oppdag hvorfor fiskere fra hele verden velger å reise hit. Selv om du ikke selv er interessert i fiske, er Mörrum et herlig alternativ om du er på utkikk etter en hytteferie i Blekinge.

Lei hytte til fiskeferien i Mörrum

Populære feriehus i Mörrum

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Mörrum

Loading...

Verdensberømt fiske og nærhet til havet

Tenker du å leie et feriehus i Sverige? Da bør du vurdere tettstedet Mörrum, i Karlshamn kommune, knappe fem kilometer fra havet og Østersjøen. Den berømte Mörrumselven (rundt 186 km lang), flyter gjennom tettstedet før den munner ut i havet. Stedet er derfor mest kjent for sine gode fiskemuligheter, men på grunn av beliggenheten er Mörrum en flott base for deg som ønsker å oppleve Blekinge i løpet av ferien.

Hytter i Mörrum

Drømmedestinasjon for sportsfiskeren

Skal du på fiskeferie i Sverige er Mörrum stedet for deg. Mörrumselven er nemlig kjent over hele verden for sitt laksefiske. En har funnet beskrivelser av de gode fiskeforholdene her som daterer helt tilbake til 1231. Her er det vanligst å få laks på kroken, men det er også mulig å få sjøørret. De gode fiskeforholdene er godt etablert og dokumentert, og et besøk til Laksens Hus og sportsfiskeanlegget Mörrum Kronolaxfiske er å anbefale. Her får du tips til strategier, utstyr (siden du fisker etter noen av verdens største laks), reglement, samt kjøp av fiskekort. Strekningen ved Mörrums Kronolaxfiske er rundt 15 kilometer lang, og er Sveriges ledende sportsfiskevann. 

Sesongen for fiske av laks og sjøørret i Mörrumselven er som regel fra 1.mars til 30. september. Leier du en av våre hytter i Mörrum i denne perioden, befinner du deg aldri langt fra gode fiskeopplevelser.

Aktiviteter og opplevelser

Når du tilbringer dagene i et feriehus i Blekinge kommer du tett på den vakre naturen, havet og skjærgården. Mörrums nære beliggenhet til havet gjør at du kommer tett på salte havbad eller Sveriges sydligste skjærgård: Blekinge skjærgård. Ta en tur ut i skjærgården og opplev de mange øyene – store som små. Eller ta en gåtur i de grønne omgivelsene.

Et tips er å gå «lakseleden», som beskrives som en kulturell vandringsled. På grunn av sin natur er Blekinge også en fin destinasjon for deg som ønsker å ta med hunden på ferie. Vil du finne et feriehus der hunder er velkomne kan du enkelt søke det opp her på vår hjemmeside. 

I Karlshamn finner du også mange aktivitetsmuligheter, som vitenskapssenteret Kreativum, som er perfekt for store og små. Et godt besøksmål om du leier feriested i Mörrum med barn. Andre gode tips er alle gårdsbutikkene, håndverksbodene og loppemarkedene du finner i Blekinge - pass på å handle lokalt under oppholdet i Mörrum.

Hytter og feriehus i Mörrum

NOVASOL har jobbet med utleie av hytter i Blekinge i mange år, og har i dag et stort utvalg i området. Våre egne rådgivere i Blekinge reiser i løpet av året rundt for å ta inn nye feriehus i sortimentet, slik at vi kan tilby flere og bedre hytter til våre gjester.

Vi besøker alle våre ferieboliger i Europa før de tas inn i sortimentet, blant annet for å være sikre på at den informasjonen du ser her på vår hjemmeside stemmer med virkeligheten. Dette gjør at du trygt og sikkert kan leie feriehus i Mörrum via vår hjemmeside.