Feriehus og hytter i Bräkne-Hoby

Midt i Blekinge, mellom Karlshamn og Ronneby, ligger Bräkne-Hoby i naturskjønne omgivelser. Den som ønsker å leie en hytte i Bräkne-Hoby, kan se frem til nærhet til både havet og skogen. Dette er den perfekte destinasjonen for deg som vil ha en ferie nær gode aktivitetsmuligheter. Du kan bestille feriehus i Bräkne-Hoby og i resten av Blekinge direkte her på våre nettsider.

Lei feriehus i Bräkne-Hoby og opplev den svenske naturen

Populære feriehus i Bräkne-Hoby

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Bräkne-Hoby

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bräkne-Hoby

Loading...

Naturopplevelser i området

I området rundt Bräkne-Hoby venter en variert natur, som du kan bruke tid på å utforske. Ulike vandringsleder og stier tar deg gjennom naturreservat, skjærgård og skogsområder. For eksempel er «Hobbyleden» en fin tur som tar deg forbi interessante historiske områder og et rikt dyre – og planteliv. Skjærgården er aller finest fra kajakk, som du kan leie på stedet. 

For deg som vil på en litt rolig tur, kan en fot- eller sykkeltur rundt Bräkneelvens vakre dalføre. Hvorfor ikke sette deg ved elven med en bok, eller ha en liten piknik? Landskapet rundt Bräkneelven tilbyr det beste av både kyst – og kulturlandskap, der du kan nyte naturen i ro og fred. 

Vil du ha en spennende opplevelse langs elven – uten å anstrenge deg? Da kan du bli med på en tur med god, gammeldags hest og kjerre. Du kan til og med få skyss til cowboylandsbyen Eagle Creek, som ligger like nord for Bräkne-Hoby. Her kan du prøve lykken som gullvasker, danse som urbefolkningen og duellere som en sheriff i sommermånedene. 

For deg som vil prøve fiskelykken kan Bräkne-Hoby friste med gode forhold, både i Bräkneelven, innsjø og hav.

Opplev Blekinge

Når du leier en hytte i Blekinge har du mulighet til å besøke flere steder under oppholdet. Bräkne-Hoby ligger bare 15 kilometer vest for Ronneby, der du for eksempel kan beslke den prisbelønte parken i byen eller noen av de hyggelige restaurantene. Ønsker du litt mer «byfølelse» er det bare fire mil fra Bräkne-Hoby til Karlskrona, der du kan besøke det mektige fortet Kungsholm fra 1600-tallet. I Karlskrona finnes dessuten flere museer, kirker og andre severdigheter det er verdt å få med seg. Du kan i tillegg velge blant et bredt utvalg av restauranter og uteserveringer for varme sommerkvelder. 

Rundt feriehusene i Bräkne-Hoby finner du dagligvarehandel og andre mindre butikker, der du får tak i det viktigste til oppholdet.

Feriehus og hytter i Bräkne-Hoby

Opplev tettstedet Bräkne-Hoby i en av våre hytter eller feriehus, og oppdag alle mulighetene dette gir deg. NOVASOL har formidlet ferieboliger i Blekinge i mange år og har i dag et godt utvalg, blant annet i Bräkne-Hoby.Bestiller du din neste ferie i Sverige direkte hos NOVASOL, får du dessuten med vår Trygghetspakke inkludert i bestillingen. Du kan lese mer om hva som inngår i vår Trygghetspakke i våre leiebetingelser. 

Du kan søke og bestille feriehus i Sverige direkte her på våre nettsider. Dersom du for eksempel planlegger å reise med hund, vil bo nærme sjøen eller har lyst på eget svømmebasseng, kan du velge dette som søkekriterium.