Hytter i Norje

I lille Norje og omegn får du et herlig utgangspunkt for en fantastisk ferie i Blekinge. Her bor du med havet som nabo - en fin ramme for gode opplevelser. Bestill et av våre feriehus i Norje og nyt alt fra salte bad til vakre naturopplevelser, eller bare late dager i feriehuset. Hos NOVASOL kan du leie kvalitetssikrede feriehus i Norje direkte her på våre nettsider.

Lei feriehus og hytte i Norje

Populære feriehus i Norje

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Norje

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Norje

Loading...

Lei feriehus ved Østersjøen

Er du på utkikk etter en hytte i Sverige? Da kan Norje være noe for deg. Norje ligger i Sölvesborgs kommune i Blekinge. Stedet er kanskje mest kjent for den årlige rockefestivalen, Sweden Rock, men Norje har mye å by på året rundt. 

Velger du en hytte i Norje, befinner du deg aldri langt fra havet. Stedet ligger i Pukaviksbukten ved Østersjøen. Her er du nære saltvannet på sommeren, og hyggelig gåturer langs strandpromenaden i de litt kaldere månedene. 

Beliggenheten i forhold til E22 gjør det lett å ta seg til hytta i Norje. Dette gjør det også lett å ta seg fra hytta til nærliggende severdigheter og attraksjoner.

Opplevelser og aktiviteter

Hytteferien i Norje blir akkurat hva du gjør den til, og slik du vil den skal være. Kanskje du bare vil slappe av «hjemme» og nye ferien i fred og ro? Eller er du på utkikk etter et aktivt opphold? Du har uansett et godt utgangspunkt i en hytte i Norje. Naturopplevelsene ligger heller ikke langt unna, og både Sölvesborg og Karlshamn kan lett nås. 

Selv om Norje i stor grad oppleves som et sommersted av mange, kan du også ta del i mye historie. I Lörby Skog ligger et gravsted fra den eldre jernalderen (cirka 500 f.Kr. - 500 e.Kr.) og inne i Norje kan du se Listers gamle tinghus. Straks utenfor ligger Gammaltorps Kirke på en øy i sjøen tidligere kalt Vesan. Kirken fra 1700-tallet har aner som strekker seg tilbake til 1100-tallet.

Feriehus og hytter i Norje

Hvis du ønsker å leie et NOVASOL feriehus til din neste ferie, kan vi tilby mange flotte feriehus i Norje og omegn. Vi i NOVASOL har jobbet med utleie av feriehus i Blekinge i mange år, og har derfor vårt eget personale som besøker alle nye og eksisterende ferieboliger i området. Dette gjør at du hele tiden kan finne nye feriehus i vårt sortiment. 

Alle våre feriehus i Blekinge besøkes av våre egne medarbeidere. I din booking inngår dessuten alltid vår Trygghetspakke – helt uten ekstra kostnad. Slik kan du sikkert bestille ditt feriehus i Norje gjennom NOVASOL, enten her på vår hjemmeside eller ved å ringe vår kundeservice. Gjør et søk på våre hjemmesider for å finne ditt neste feriehus i Norje.