Feriehus i Ronneby

Ronneby i Sverige med sine enestående naturomgivelser og gamle, sjarmerende bysentrum skal absolutt oppleves. NOVASOL tilbyr billig leie av hytte i idylliske Ronneby.

Hytteutleie i Ronneby er populært hos NOVASOL. Vi har det største utvalget av hytter, og du finner lett en som passer til deg og din familie.

Nydelige Ronneby kalles 'Hjertet i Sveriges hage'. Med sin fantastiske bypark og naturen nært bygrensen lever den gamle byen opp til sitt rosende kallenavn. Ta hele familien med til den svenske naturperlen.

Planlegger dere å dra på ferie i Sverige, er Ronneby en opplagt mulighet. Kontakt NOVASOL for å høre mer om leie av hytte i området. Enten dere foretrekker en luksushytte eller en enklere hytte, finner vi en som passer deres behov og ønsker.

Ronneby i Blekinge var engang under dansk styre og har en lang og blodig historie, hvor krigslystne dansker spiller en vesentlig rolle. I den pittoreske gamle bydelen Bergslagen kan man i de krokete gatene og flotte gamle husene for alvor kjenne historiens vingesus. Ta også turen innom Heliga Kors Kyrka fra slutten av 1100-tallet.

Byparken Brunnspark har vunnet internasjonale priser og byr på majestetiske løvtrær, gangstier og gamle kurhoteller. Man skal altså ikke lete lenge etter nydelig natur i den populære byen. Nord for byen finder dere skogsområder med vann, hvor man både kan bade og fiske.

Sommerhuse i Sverige

Populære feriehus i Ronneby

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Ronneby

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Ronneby

Loading...