Feriehus og hytter i Nättraby

NOVASOLs utleie av hytter i Nättraby er perfekt for deg som søken den svenske sommeridyllen! Tettstedet Nättraby ligger I Karlskrona kommune i Blekinge. Her kan besøkende nyte en vakker skjærgård, herlige turstier og mye mer. Finn og bestill ditt neste feriehus i Nättraby hos NOVASOL og se frem til gode ferieopplevelser i Sverige.

Legg ut på fiske - og kanotur fra hytte i Nättraby

Populære feriehus i Nättraby

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nättraby

Loading...

Opplevelser og aktiviteter

Området rundt Nättraby  er fylt av herlige natur – og kulturopplevelser. Velger du å leie hytte i Sverige, vil du oppdage at ferieområdene har noe for alle feriegjester, uansett alder. Kom tett på den fine Nättraby-elven på dampbåten som tar deg med på tur gjennom frodig natur. Turen går forbi små hytter, og hopp av på noen av båtens stopp underveis. På flere av stoppene kan du spille minigolf, svømme eller ta en tur langs vannkanten. 

Midt i Nättraby sentrum ligger den hvite, statlige Nättraby kirke fra 1100-tallet, og er vel verdt et besøk i løpet av ferien. For den badeglade finnes det flere fine badeplasser i Nättraby skjærgården og området rundt. Ta et avkjølende bad fra sandstranden eller direkte fra svabergene. Er du ikke så lysten på et bad i havet, er det godt å bare slappe av og kjenne den milde brisen også. Det er også muligheter for sykkelleie og virkelig kjenne på sommerfølelsen der du sykler fra strand til strand. Kanskje stopper du underveis for en pust i bakken og en is.

Vil du prøve fiskelykken under oppholdet? Da kan du glede deg over at det finnes flere gode fiskeplasser, samt organiserte turer, i Nättraby.

Steder å besøke

Inne i Nättraby sentrum finner du mindre butikker og kaféer. Ønsker du et større utvalg av butikker, restauranter og uteserveringer, er det bare 15 kilometer til Karlskrona. I Karlskrona kan du krydre ferien med et besøk til Kungsholms fort, Marinmuseet eller bare vandre gjennom Hoglandsparken. Like utenfor Karlskrona ligger det også et badeland, perfekt for en fartsfylt dag for hele familien. 

Bare to mil mot vest ligger Ronneby. Her venter et stort utvalg av restauranter og butikker, samt en fin, gammel bydel. I Bergslagen ligger koselige, små trehus som en perler på en snor. Vil du hilse på skogens konge i sitt naturlige miljø, kan du treffe på flere på Räntemåla gård.

Den som har lyst på et slag golf, kan velge mellom ulike baner i området rundt Nättraby. Golfbanene ligger både i idyllisk skjærgårdslandskap og mer klassiske omgivelser. Det er med andre ord mye du kan gjøre på ferie i Nättraby.

NOVASOL hytter og feriehus i Nättraby

Søk og bestill din hytte i Nättraby enkelt her på våre nettsider. Med et stort utvalg av aktiviteter og attraksjoner, kan du se frem til et opplevelsesrikt opphold. Du kan bestille hytte i Blekinge og Nättraby direkte på nett, eller ta kontakt med vår lokale salgsavdeling.