Feriehus og hytter i Stöten

Stöten er en liten fjellandsby rundt 40 kilometer fra Sälen på grensen til Norge. Stöten er kjent for å være en familievennlig feriedestinasjon. I sommermånedene kan du benytte deg av gode turmuligheter i skog og mark, mens vinteren byr på fine skiforhold. Lei et NOVASOL feriehus i Sverige, og se frem til fantastiske ferieopplevelser i Stöten.

Skiopplevelser fra feriehus i Stöten

Populære feriehus i Stöten

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Stöten

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Stöten

Loading...

Skiferie nær Sälen

I en hytte i Stöten bor du tett på utmerkede skimuligheter i Sälen. Her finnes over 36 nedfarter, både for nybegynnere og erfarne kjørere. De grønne bakkene er det mange av, noe som gjør Sälen til en ideelt for en skiferie med familien. Det er muligheter for deg som søker en utfordring også. Bakken Ålvan sies å være én av Sverige beste. Langrennsløperen kan se frem til over 200 kilometer med skiløyper. 

Sälen har også Dalarnas raskeste og lengste heis med plass til seks personer, og familien kan derfor komme seg til toppen sammen. For de minste finnes det mange morsomme aktiviteter, blant annet gjennom Vargklubben som arrangerer skattejakt og filmvisning. 

Hvis du vil oppleve fjellet uten ski på beina, kan du bli med på en safari eller leie scooter på egen hånd. På scooter kommer du deg raskt inn i den vakre fjellheimen. Rutenettverket strekker seg rundt 40 mil i og rundt fjellet.

Etter en lang dag ute i frisk vinterluft kan du slappe fullstendig av med spa, en tur i svømmehallen eller en runde bowling. Mange av våre feriehus i Dalarna har eget «spa», og fasiliteter som badstue og boblebad.

Sommerferie i Sverige

En hytte i Stöten er ikke bare forbeholdt vinteren. Den svenske naturen er vakker uansett årstid, men er kanskje ekstra magisk på sommeren. Allemannsretten sikrer at du har mange gode turmuligheter tilgjengelig, både til fots og på sykkelsetet. 

Er feriedrømmen en rolig padletur gjennom vakker natur? Elven Ljøra starter øst for Drevfjellet i Dalarna og krysser over grensa i Trysil kommune. Elven passer utmerket for kajakk – og kanopadling. Det er også gode muligheter for å få fisk i Ljøra.

Feriehus i Stöten

I Stöten kan du velge mellom et bredt utvalg av feriehus og hytter. Uansett om du ønsker en luksuriøs ferieopplevelse eller helt enkle omgivelser, finner du det i vårt utvalg av ferieboliger i Dalarna. En ferie i Sverige er dessuten en fin mulighet til å ta med hunden på tur, og i flere av feriehusene er kjæledyr velkomne.