Hytte i Höör

Hele familien nyte godt av å ta en pause fra hverdagen i Höör i det sørlige Sverige. NOVASOL tilbyr billig leie av hytte i deilige og naturskjønne omgivelser i Höör.

Hytteutleie i Höör er populært hos NOVASOL. Vi har det største utvalget av hytter, og du finner lett en som passer til deg og din familie.

Höör kalles 'Skånes Hjerte', og ligger midt i denne svenske landsdelen. Her ligger alt til rette for en avslappende og hyggelig familieferie i fredelige omgivelser med mange attraksjoner og seværdigheter i nærheten.

Hos NOVASOL tilbyr vi leie av hytte i Sverige til overkommelige priser. Dere kan velge mellom mange hytter med forskellig standard og i forskjellige prisklasser i Höör i Sverige. Enten dere foretrekker en velutstyrt luksushytte eller en enkelt innrettet hytte, hjelper vi dere med å finne en hytte som passer til nettop deres ferie.

Höör ved Ringsjøen i Skåne er omgitt av store skogsområder. Her finnes det mange kilometer lange turstier, hvor man kan være så heldig å støte på både elg, villsvin og stork underveis. Dere kan også ta et avkjølende bad i en av de mange innsjøene med glitrende klart vann. For den ivrige hobbyfisker byr området også på mange steder hvor man kan kaste snøret ut.

I dette frodige landbruksområdet kan man flere stede få seg et godt måltid tilbredt med gode, lokale råvarer. I områdets mange gårdsbutikker kan dere kjøpe forskjellige slags gourmetprodukter. Seværdigheter som Skånes Dyrepark, områdets steinalderby og Bosjökloster Slott er også verdt et besøk.

Feriehus og hytte i Höör

Populære feriehus i Höör

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Höör

Loading...

Feriehus med basseng i Höör

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Höör

Loading...