Hytter og overnatting Falkenberg

Falkenberg er en gammel og sjarmerende by som byr på mange opplevelser! Leier du en hytte i Falkenberg får du både strandliv, historisk arkitektur og gode shoppingmuligheter i samme pakke. Å leie hytte i Sverige er en koselig og innholdsrik opplevelse, enten du velger å leie om sommeren eller vinteren, finner du fine aktiviteter for store og små.

fiske i falkenberg

Populære feriehus i Falkenberg

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Falkenberg

Loading...

Feriehus med basseng i Falkenberg

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Falkenberg

Loading...

Overnatting i Falkenberg

Planlegger du å overnatte i Falkenberg? Vi har forskjellige feriehus og hytter til leie i Falkenberg, enten du trenger en hytte med plass til hele storfamilien, eller ønsker en liten romantisk hytte ved vannet. Under din overnatting i Falkenberg kan du oppleve den lange kyststrekningen hvor 13 kilometer er sandstrender. Strendene har som regel gode fasiliteter, som toalett og parkeringsplasser. Vil du oppleve naturen er en hytte et perfekt utgangspunkt. Overnatter du i en hytte har du en trygg og behagelig base for alle dine opplevelsesturer i skog og natur. I Falkenberg er det godt tilrettelagt både for fotturer og sykkelturer.

Hytter og feriehus i Falkenberg

Et feriehus i Falkenberg kan være starten på et stort fiskeeventyr. Byen er nemlig kjent for å være et av de beste stedene for å fiske villaks. Midt i byen ligger elven Ätran med sine 243 kilometer er et yndet sted for fluefiskere og sportsfiskere. Det er også mulig å fiske i sjø og hav når du leier ditt feriehus i Falkenberg. Velger du å leie en hytte eller et feriehus får du maksimal frihet og kommer tettere på naturen og lokale opplevelser.

Inspirerende ferier og utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror på at en trygg og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.