Hytte i Torup

Torup syd i Sverige er et ideelt sted for hele familien å feriere sammen. NOVASOL tilbyr billig leie av hytter i nydelige naturområder med dype skoger og rene vann i Torup.

Hos NOVASOL er vi eksperter i hytteutleie i Torup. Hos oss er det alltid lett og hurtig å finne herlige ferieboliger i Sverige, og du kan bestille online døgnet rundt.

Naturskjønne Torup ligger på sørvestkysten, midt i hjertet av Halland len. Her ligger alt til rette for en fredelig og avslappende familieferie for både store og små.

Torup i Sverige ligger bare 15 km øst for Malmø sentrum, og det er bare en kort kjøretur til Danmark. NOVASOL tilbyr leie av hytte som ikke sprenger feiebudsjettet. Vi har mange forskjellige og attraktive ferieboliger i området. Enten dere foretrekker veludstyrte luksushytter eller enklere innrettede hytter har vi garantert en hytte som passer til deres ferie.

Dype skoger og et landskap med glitrende og rene vann. Torup er et ekte naturparadis som passer for hele familien. Man kan benytte seg av områdets mange gode turstier enten man velger å ta bena fatt eller vil sykle mountainbike.

De mange gode fiskevann i området byr på muligheten til å fiske deres egen middagsmat. Til dessert kan man plukke ville blåbær og multe. Alt etter hvilken årstid dere besøker området er det også gode muligheder for å plukke forskjellige slags sopp.

Hytte i Torup, Halland

Populære feriehus i Torup

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Torup

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Torup

Loading...
Sykkelferie Sverige