Feriehus i Markaryd

Alt ligger til rette for en fantastisk familieferie i Markaryd i Sverige. Få mer informasjon om billig leie av hytte hos NOVASOL, som hjelper deg med å finne en hytte i Markaryd.

Hytteutleie i Markaryd er populært hos NOVASOL. Vi har det største utvalget av hytter, og du finner lett en som passer til deg og din familie.

Det er lett å forstå hvorfor Markaryd i Småland er et utrolig populært reisemål. Den sørsvenske byen og området omkring byr på klassiske røde trehus, historiske seværdigheter, imponerende skoger, rent fiskevann, urørt natur og behagelig stillhet.

NOVASOL tilbyr leie av feriehus i Småland til gode priser. Enten dere ønsker å feriere på en luksuriøst utstyrt gammel gård eller i en enkelt innrettet hytte, hjelper vi dere med å få deres ønsker oppfylt. Vi legger til rette for en herlig ferie midt i naturen for hele familien.

Sjarmerende Markaryd er den største byen i den sørvestlige delen av Småland ved den skånsk-smålandske grensen. Elven Lagan renner gjennom kommunen fra nordøst til sørvest og frister med klart fiskevann som er fullt av bla. abbor og regnbueørret.

Området byr også på mange muligheter for å ta en avkjølende dukkert i et av de glitrende vannene. Benytt dere f.eks. av de naturlige badeplassene Klintebadet, Tovhultsbadet og Jetevannet. Dersom været svikter, finnes det et innendørs badeland i byen. Øst for byen kan dere dra på 'drive in-elgsafari', og komme tett på dyrene ved å kjøre gjennem skogen i bil.

Urlaub Markaryd

Populære feriehus i Markaryd

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Markaryd

Loading...

Feriehus med basseng i Markaryd

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Markaryd

Loading...