Feriehus i Fröseke

Fröseke i Sverige har noe å tilby for både store og små. Hele familien vil nyte et ferieopphold i dette smålandskenaturparadiset. NOVASOL tilbyr billig leie av hytte i Fröseke.

Hytteutleie i Fröseke byr på et stort utvalg av flotte hytter. Du kan velge mellom mange forskjellige typer feriehus f.eks. hus med fantastisk utsikt, innendørs svømmebasseng eller fast inventar til mange aktiviteter.

Fiske, unik glasskunst, båtturer, spennende attraksjoner og idyllisk natur så langt øyet kan se. Fröseke i Småland er et attraktivt feriested for hele familien.

Hos NOVASOL tilbyr vi leie av ferieboliger i Sverige til priser som ikke tømmer bankkontoen. Vi har ferieboliger i alle størrelser og innretninger. Enten dere foretrekker velutstyrt luksus eller beskjeden enkelhet, finner vi en hytte som passer til nettop deres ferie.

Fröseke ligger i Småland i den sørøstlige delen av Uppvidinge Kommune. Her er man midt i Glassriket, sentrum for all svensk glassproduksjon. Her ligger mange forskjellige glassbruk, hvor dere kan kjøpe verdensberømt glasskunst til lave priser eller selv prøve dere som glasspustere.

Den lille sjarmerende byen byr på mye natur. Muligheten for fiskefangst i Uvavannet er stor. Dere kan også ta en avkjølende dukkert på en av de mange badeplassene, eller ved de flotte tredekte granittklippene langs kysten av Østersjøen. Isaberg-området byr på mange opplevelser både om sommeren og om vinteren, og man kan også dra på dagstur til ferieøyen Øland, som bare ligger en time unna.

Ferie i Småland

Populære feriehus i Fröseke

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Fröseke

Loading...