Feriehus i Kalmar

Ta hele familien med til Kalmar i Sverige - den nydelige svenske byen med den lange historien og de mange seværdighetene. NOVASOL tilbyr rimelig leie av hytte i Småland.

Det koster ikke en formue å leie en herlig feriebolig. Hos NOVASOL har vi hytteutleie i Kalmar hele året rundt til favorable priser.

Kalmar er et deilig reisemål for hele familien. Mange opplevelser og seværdigheter for både store og små venter i og omkring den herlige gamle by.

NOVASOL tilbyr leie av hytte i Kalmar i Sverige til priser som ikke sprenger deres budsjett. Vi har skjønne hytter i forskellige standarder og prisnivåer. Vi garanterer at kvalitet og pris stemmer overens, uansett hva dere foretrekker. Hos oss får dere passende tak over hodet under deres ferie.

Attraksjonene står i kø i Kalmar på østkysten, byen som danskene erobret i 1611. Byen har fått internasjonale priser for sitt velbevarte bymiljø. Her finner dere gater med hus fra 1600-tallet - spesielt i den gamle bydelen (Gamla Stan), som var middelalderbyens sentrum. Besøk bla. den imponerende domkirken på Stortorget - og gå heller ikke glipp av byens eventyrlige renessanseslott.

Byen kan også anvendes som utgangspunkt for utflukter rundt i idylliske Småland. Her finner dere bla. fornøyelsesparken Astrid Lindgrens Verden med alle de kjente figurene fra den verdensberømte forfatterens univers. Dere kan også krysse broen til øya Ølands unike natur, eller besøke det nærliggende 'Glassriket' - sentrum for landets glassproduksjon.

Feriehus og hytte i Kalmar

Populære feriehus i Kalmar

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Kalmar

Loading...

Feriehus med basseng i Kalmar

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Kalmar

Loading...