Feriehus i Kristdala

Ta en pause fra en hektisk hverdag midt i naturen i Kristdala i Sverige. NOVASOL tilbyr billig leie av hytte i det naturskjønne svenske ferieparadiset Kristdala.

Det er lett og fort gjort å finne en herlig feriebolig gjennom NOVASOL hytteutleie i Kristdala i Kalmar län. Det tar bare et øyeblikk å søke og bestille online.

Dersom dere ønsker en hyggelig og avslappende familieferie i fredelige og rolige omgivelser er svenske Kristdala det perfekte stedet å feriere.

Hos NOVASOL kan dere få mer informasjon om leie av hytte i Sverige. Vi sørger for at dere har tak over hodet i ferie. Enten dere foretrekker velutstyrte, flotte luksushytter eller enkelt utstyrte ferieboliger garanterer vi at vi har en hytte som passer perfekt til deres behov.

Kristdala i Kalmars len er et av de mange hyggelige smålandske bysamfunn som ligger omringet av den imponerende svenske naturen. Den maleriske byen ligger ved vannet Hummeln og er omgitt av store skogsområder, marker og idylliske bondegårder. Her venter fantastiske naturopplevelser for hele familien, og dere kan bla. besøke Humlenäs Naturreservat som ligger cirka 8 km sydøst for byen.

Området er ideelt for både jagt og fiske, men byr også på deilige badevann. Dersom været svikte en dag, kan dere besøke det store badelandet i den nærliggende byen Oskarshamn. Bare 40 km borte ligger fornøyelsesparken Astrid Lindgrens Verden, som også er en av områdets store attraksjoner.

Feriehus og hytte i Småland

Populære feriehus i Kristdala

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Kristdala

Loading...
Feriehus og hytte i Kristdala