Feriehus i Tranås

Tranås i den sørlige del av Sverige er et fantastisk sommerparadis for hele familien, både store og små. Novasol tilbyr billig leie av hytte i deilige Tranås.

Hytteutleie i Tranås er populært hos Novasol. Vi har det største utvalget av hytter, og du finner lett en som passer til deg og din familie.

Tranås ved innsjøen Sommen ligger på grensen mellom Småland og Østergotland, og kalles også Sommenbygd på grunn av den sentralt plasserte innsjøen og dens fasinerende skjærgårdsmiljø og hundrevis av idylliske øyer. Her ligger alt til rette for en avslappende familieferie.

Hos Novasol er vi behjelpelige med leie av hytte i naturskjønne Tranås. Vi har hytter med forskjellig standard i alle prisklasser, og vi har helt sikkert også en hytte som passer perfekt til deres ferie i Småland.

Hyggelige Tranås lokker med landets lengste handlegate i sentrum av byen. Her finnes utallige spennende butikker, caféer, gallerier og museer. Dersom dere vil bade, byr byen på flere muligheter. Det mest populære stedet er Hättebadet hvor det også finnes minigolf, båt- og sykkelutleie, butikker og restauranter.

Det finnes mange seværdigheter og attraksjoner i området. På vei til byen Gränna finner dere fx. Brahälla slottsruin. Prøv også den 59 km lange merkede turstien mellom de to byene, hvor det finnes steder man kan søke ly og overnatte underveis. Dersom derer reiser med barn er fornøyelsesparken Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby et must.

Lei feriehus i Tranås

Populære feriehus i Tranås

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Tranås

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Tranås

Loading...
Tilbring ferien i et feriehus i Småland