Feriehus i Gislaved

Gislaved byr på fantastisk natur, landsbyidyll, glass- og møbelkunst og ligger tett på mange attraksjoner. NOVASOL tilbyr billig leie av hytte i Gislaved i Sverige.

Det koster ikke en formue å leie en herlig feriebolig. Hos NOVASOL har vi hytteutleie i Gislaved hele året rundt til favorable priser.

Dype skoger, klare vann, landsbyidyll, majestetiske fjell og duftende blomsterenger. Høres dette fristende ut? Da er svenske Gislaved et perfekt reisemål. Her kan hele familien kan ta en hyggelig pause fra hverdagen i flotte omgivelser.

Hos NOVASOL tilbyr vi leie av feriehus i Småland. Vi gir dere tak over hodet under deres ferie i dette flotte området i Sverige. Luksus eller en enkelt innrettet hytte - uansett hvilken standard eller prisnivå dere foretrekker, har vi en hytte som passer for dere.

Gislaved ligger i kommunen med samme navn, hvor det finnes i alt 388 vann. Skianlægget Isaberg, et av de mest populære svenske skiområdene, ligger også her. Allikevel finnes det mange aktiviteter om sommeren. Man kan bla. fiske, bade eller padle i kano. Dere kan også dra på villmarkssafari og utforske områdets natur på islandshest, på sykkel eller til fots på en av de mange turstiene.

Byen ligger i området Glassriket, som er sentrum for landets glassproduksjon. Her kan dere handle glassprodukter til lave priser eller selv prøve dere som glasspustere. Områdets pittoreske landsbyer og fornøyelsesparken Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby er også verdt et besøk.

Vakantiehuis in Gislaved

Populære feriehus i Gislaved

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Gislaved

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Gislaved

Loading...