Feriehus i Mönsterås

Mönsterås i Sverige er ideelt dersom dere foretrekker fredelige og naturskjønne omgivelser og samtidig ønsker å feriere i utlandet. Billig leie av hytte i Mönsterås hos NOVASOL.

Hytteutleie i Mönsterås i Kalmar län foregår hele året rundt. Bestill online, og overrask familien med en ferie i en herlig feriebolig.

Krystallklare vann, dype, uendelige skoger, skjærgård med klipper, brusende elver og et fantastisk dyreliv. Mönsterås på den svenske østkysten har alt som hører med til en avslappende sommerferie i pakt med naturen.

Hos NOVASOL tilbyr vi leie av flotte feriehus i Småland. Vi har mange forskjellige hytter til leie i området og finner garanteret en hytte som passer nettop deres behov, enten dere foretrekker velutstyrt luksus eller en enkelt utstyrt hytte.

I Mönsterås i Kalmars len i det østlige Småland er naturen i sentrum. Byens skjærgård og de flotte skogene med merkede stier som innbyr til gåturer og sykkelturer for hele familien er virkelig en opplevelse. Man kan også kaste snøret ut og fange sin egen middagsmat i de mange fiskevann, hvor man også kan bade. I tillegg er området ideelt for aktiviteter som kanopadling, rafting og elgsafari.

Den idylliske byen er også et godt utgangspunkt for dagsturer rundt i resten av Småland. Innenfor en times kjøretur ligger store severdigheter og hyggelige steder som f.eks. fornøyelsesparken Astrid Lindgrens Verden, 'Glasriket' og ferieøya Øland.

Ferienhaus Mönsterås

Populære feriehus i Mönsterås

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Mönsterås

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Mönsterås

Loading...