Feriehus i Ristinge

Når du velger å leie feriehus på Langeland vil området omkring Ristinge uten tvil kunne oppfylle din feriedrøm. Ristinge ligger syd for Rudkøbing hvor det er massevis av herlig skog, strand og vann å boltre seg i. Som man sier: Den sjarmerende, lange øya er én stor lekeplass for såvel store som for små og nå kan du selv føle dette på kroppen.

Fra ditt feriehus i Ristinge har du det perfekte utgangspunkt for en herlig ferie på Langeland-Tåsinge. Selve Ristinge by er et lite samfunn med kirke og en liten havn som nok er Langelands hyggeligste. Er du tidlig oppe om morgen så hopp på sykkelen og ta en tur til havnen og kjøp fersk fisk av de lokale fiskere. Bedre middags - eller kveldsmat skal du lete lenge etter!

Feriehus på Langeland

Populære feriehus i Ristinge

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Ristinge

Loading...

Feriehus med basseng i Ristinge

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Ristinge

Loading...

Ferieopplevelser i naturen

Her finner du også vakker natur med en rekke turstier og gode sykkelruter som er ideelle til å utforske øyen. I Ristinge finner du også en av Danmarks deiligste badestrender, med grunt vann og sandbunn. Her kan man også drive med all slags vannsport som kite- og windsurfing, dykking og ikke minst fiske.

Så pakk kofferten med behagelig sportstøy, for det blir rikelig av muligheter til aktive opplevelser både til lands, til vanns og i luften.

Hos NOVASOL kan du lett finne et feriehus her i langelandske Ristinge. NOVASOL tilbyr leie av feriehus i hele Danmark og har ikke mindre enn 6000 ferieboliger, som du kan velge mellom. Skal det være den luksuriøse typen med spa og basseng, eller foretrekker du det tradisjonelle feriehuset? Valget er ditt.