Feriehus i Hasmark

Du finner den lille byen Hasmark på Nord-Fyn, kun få km nord for Otterup. Her ligger en av Fyns mest populære strender og byr seg frem.

NOVASOL tilbyr leie av feriehus i Danmark, nærmere bestemt Hasmark. Våre ferieboliger ligger rett ved stranden, som lokker solnytere, badeelskere og venner av vannsporten til seg hvert år. Vi har både enkle hytter og sommerhus med svømmebasseng - så det burde være mulig å finne et som oppfyller deg og din families ønsker omkring en hytte. Vi hjelper dere med å planlegge den perfekte ferie i sommerhus.

Ferie på Fyn

Populære feriehus i Hasmark Strand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hasmark Strand

Loading...

Feriehus med basseng i Hasmark Strand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hasmark Strand

Loading...

Stranden i Hasmark

Stranden i Hasmark på øyen Fyn befinner seg mellom Jørgensø Strand mot vest og halvøya Enebærodde mot øst. Langs den fredelige stranden ligger mange attraktive sommerhus og hytter som preger området. Her er der fred og ro til å klappe ut liggestolen og gi slipp på den hektiske hverdagen.

Den populære stranden er ikke overbefolket til tross for populariteten. Det er alltid en ledig plass å brette ut badehåndkleet på. Den lille byen er også et godt utgangspunkt for turer rundt i området - hvis dere vil ut for å forsikre dere om at Fyn virkelig er fantastisk.

Det er lett og fort gjort å finne en herlig feriebolig gjennom NOVASOL feriehus på Fyn i Hasmark. Det tar bare et øyeblikk å søke og bestille online.