Feriehus i Kerteminde

Kerteminde er en by, og tidligere kjøpstad, beliggende øst på øya Fyn. Kerteminde er en herlig blanding av gamle fiskerhus, store kjøpmannsgårder og moderne arkitektur. Leier du et feriehus i Kerteminde kan du dessuten tilbringe tid ved den livlige havnen. Hos NOVASOL finner du feriehus i Kerteminde, men vi har også et stort utvalg ved andre sommerområder på Fyn.

Opplev den fine havnen når du leier feriehus i Kerteminde

Populære feriehus i Kerteminde

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Kerteminde

Loading...

Feriehus med basseng i Kerteminde

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Kerteminde

Loading...

Hvorfor leie feriehus i Kerteminde?

Kerteminde kalles «Haven ved havet», og dette er en fin beskrivelse av den fynske kystbyen. Sommerhusområdet her ligger tett på havet, og flere av ferieboligene har en nydelig utsikt over havet. Fra feriehuset kommer du derfor både enkelt til fine badestrender og inn til byen. Dette er den perfekte destinasjonen for deg som vil ta med sykkel på danmarksferie. Med en egen sykkel kan du suse av gårde på fine turveier, eller på sightseeing i Kerteminde by. 

Leier du et feriehus øst på Fyn, anbefaler vi et besøk til den nordlige delen av øya også. Der venter vakker kystnatur og spennende attraksjoner. Fra Kerteminde kan du for eksempel ta turen til Odense, noe som tar rundt 25 minutter med bil. Odense er alltid et godt utfluktsmål når du leier feriehus på Fyn. Her har du et bredt utvalg av severdigheter, attraksjoner, butikker og spisesteder tilgjengelig.

Attraksjoner i og nær Kerteminde

  • Fyns Hoved

Ta turen ut til Fyns Hoved, eller «Fyns hode», for en spasertur i fantastiske naturomgivelser. Aktivitetsmulighetene i området er varierte, og du kan både fiske, bade og vandre her. Fyns Hoved har også en spennende forhistorie. Her er jorden fruktbar og det gjorde at noen av de første menneskene i Danmark slo seg ned her. I dag kommer mange av de fastboende på Fyn hit for å oppleve den unike naturen. 

  • Vikingemuseet Ladby

Ved Kerteminde fjord ligger et spennende vikingmuseum, der du kan se Danmarks eneste skipsgrav. Ladbyskipet står utstilt på en gravhøyde, rett ved stedet der det ble funnet i 1935. Museet tar for seg vikingtiden gjennom ulike utstillinger, så her kan du garantert lære noe nytt. 

  • Johannes Larsen Museet

Hvis du er interessert i kunst, har du kanskje hørt om danske Johannes Larsen? I Kerteminde kan du besøke hjemmet han på Møllebakken. Villaen ble omgjort til museum i 1986, og du kan blant annet se gjestehuset, der mange kjente kunstnere har bodd. 

  • Fjord&Bælt

Dette senteret er både en attraksjon og et forskningsinstitutt med fokus på livet i de danske farvannene. Senteret ligger vakkert til ved innseilingen til Kerteminde fjord. Fjord&Bælts største attraksjoner er de flotte nisene, som du kan komme tett på. I de mange akvariene kan du se mange av fiskene som lever langs en danske kysten.

Badeferie på Fyn

For mange som leier feriehus i Danmark er nærheten til hav og strand viktig. På Fyn mangler det ikke på gode strender. Rundt hele øya er det små og store badestrender, der du kan ta livet helt med ro. Nordstrand er den mest populære stranden ved Kerteminde. Her er sanden silkemyk og det er god plass til alle. Stranden er i tillegg langgrunn og derfor veldig barnevennlig. Det finnes i tillegg gode fasiliteter, som kiosk, samt minigolf- og sandvolleyballbaner.

Feriehus i Kerteminde

Leier du et sommerhus i Kerteminde, kan du se frem til et fleksibelt opphold. Sommerhusene her er åpne hele året, så muligheten for gode opplevelser også utenfor høysesong er gode. Leie av feriehus i Danmark er nemlig, og heldigvis, ikke begrenset til sommermånedene. 

Alle våre feriehus i Europa har frihet til felles. Du står fritt til å legge opp ferien akkurat slik du selv ønsker. Nyt muligheten for spontanitet, eller planlegg akkurat de opplevelsene du selv ønsker.